Britney Spears

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ау изгледа дека пак се ке се врати во нормала:toe::tv:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Бре, бре...цел свет се потресе што кутрата шизофренична Бритни си го избричила главчето...Си немате попаметна работа.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ич да не се врати. Ми постребале будали со глупа музика, ги има дуњата сега камоли да почнат да се враќаат.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
pcjodamaster напиша:
Ич да не се врати. Ми постребале будали со глупа музика, ги има дуњата сега камоли да почнат да се враќаат.
знаеш,постојат различни вкусови,а ако мислидеш дека специјално за тебе идат тие луѓе за да ги слушнеш и ти да ги оцениш дали се вредни да стојат на сцена грешиш + тоа,ако се будали зошто воопшто ги слушаш?А ако не ги слушаш,што ти пречи што се на сцена кога и онака ко да не постојат за тебе...:smir:

pcjodamaster

Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
СпаЈдеР напиша:
знаеш,постојат различни вкусови,а ако мислидеш дека специјално за тебе идат тие луѓе за да ги слушнеш и ти да ги оцениш дали се вредни да стојат на сцена грешиш + тоа,ако се будали зошто воопшто ги слушаш?А ако не ги слушаш,што ти пречи што се на сцена кога и онака ко да не постојат за тебе...:smir:
Коа ги вртат по цел ден на MTV и VH1, и сите други музички канали и радиа, и го земаат местото на музика која вреди да биде пуштена и слушана ме нервира. Глупости се тоа, и аман ајде Спајдер размисли малце дали вреди таа музика? Се заборава за 6 месеца макс. За Џастин и Тимбаленд не зборувам. За Бритни е наменето ова.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
pcjodamaster напиша:
Коа ги вртат по цел ден на MTV и VH1, и сите други музички канали и радиа, и го земаат местото на музика која вреди да биде пуштена и слушана ме нервира. Глупости се тоа, и аман ајде Спајдер размисли малце дали вреди таа музика? Се заборава за 6 месеца макс. За Џастин и Тимбаленд не зборувам. За Бритни е наменето ова.
Јас па за Џастин зборам дека нема некоја којзнае каква музика,но сепак ако нешто збориш не значи дека е точно,знаеш дека Baby One More Time е ставена во топ 100 песни на сите времиња?Или пак I am a slave 4 you е ставена на 9то место најсекси песни на сите времиња,мислам,сигурно тие твоите омилени рок пејачи ги има некои и над бритни,но сепак,да се најдеш на такви листи сигурно мораш некаков талент и добри песни да имаш...има земено доволно награди за песните и за било што околу неа,зборам за работата,за изгледот не ме интересира....

П.С.Епа слушам и јас MTV и VH1,ама повторно,на некој гледачи на телевизија нема да му се допаднат Бритни и Кристина Агилера,но на друг нема да му се допаднат некои рок песни кои тебе ти се омилени...музика која вреди да биде пуштана и слушана...за тоа ти зборам,ти една музика сакаш,јас друга музика сакам,кој е поправ меѓу нас двајца?Исти права имаме..така?Вкус е тоа..и музичките канали пуштат песни од секаков карактер за да се задоволат сите гледачи....би требало да ме сватиш за што зборам:smir:

pcjodamaster

Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Вкусот е релативна работа, а исто така и го почитувам твоето мислење. Мада ипак комерцијала е тоа.....

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Stef:] напиша:
abe izjavila deka e bolna
Болна е,не е луда,што има врска ако е болна,ќе се извлечи,од булимија (ваљда знаеш што е тоа)инаку е болна ама во рехабилитација е и верувам дека ќе се излечи

Член од
13 март 2007
Мислења
350
Поени од реакции
1
Jas vikam deka trebale da ja ostavat da se obesi koga vise se resila!!!:lud:

A sto so nejzinite deca???

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Cico напиша:
Jas vikam deka trebale da ja ostavat da se obesi koga vise se resila!!!:lud:

A sto so nejzinite deca???
Ќе му ги дадат на Мајкл Џексон.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Скулгрл напиша:
Бре, бре...цел свет се потресе што кутрата шизофренична Бритни си го избричила главчето...Си немате попаметна работа.
:pos2::pos2::pos2:не да е така ја само видов нишо посебно сакала да се избричи нека се избричи не се бричам јас она се бричи:tapp::tapp:

Член од
23 март 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
дундата и главата избричени и са, а под мишка бричена е ?

Kajgana Shop

На врв Bottom