Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Ау изгледа дека пак се ке се врати во нормала
:tv:
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
знаеш,постојат различни вкусови,а ако мислидеш дека специјално за тебе идат тие луѓе за да ги слушнеш и ти да ги оцениш дали се вредни да стојат на сцена грешиш + тоа,ако се будали зошто воопшто ги слушаш?А ако не ги слушаш,што ти пречи што се на сцена кога и онака ко да не постојат за тебе...:smir:pcjodamaster напиша:Ич да не се врати. Ми постребале будали со глупа музика, ги има дуњата сега камоли да почнат да се враќаат.
Коа ги вртат по цел ден на MTV и VH1, и сите други музички канали и радиа, и го земаат местото на музика која вреди да биде пуштена и слушана ме нервира. Глупости се тоа, и аман ајде Спајдер размисли малце дали вреди таа музика? Се заборава за 6 месеца макс. За Џастин и Тимбаленд не зборувам. За Бритни е наменето ова.СпаЈдеР напиша:знаеш,постојат различни вкусови,а ако мислидеш дека специјално за тебе идат тие луѓе за да ги слушнеш и ти да ги оцениш дали се вредни да стојат на сцена грешиш + тоа,ако се будали зошто воопшто ги слушаш?А ако не ги слушаш,што ти пречи што се на сцена кога и онака ко да не постојат за тебе...:smir:
Јас па за Џастин зборам дека нема некоја којзнае каква музика,но сепак ако нешто збориш не значи дека е точно,знаеш дека Baby One More Time е ставена во топ 100 песни на сите времиња?Или пак I am a slave 4 you е ставена на 9то место најсекси песни на сите времиња,мислам,сигурно тие твоите омилени рок пејачи ги има некои и над бритни,но сепак,да се најдеш на такви листи сигурно мораш некаков талент и добри песни да имаш...има земено доволно награди за песните и за било што околу неа,зборам за работата,за изгледот не ме интересира....pcjodamaster напиша:Коа ги вртат по цел ден на MTV и VH1, и сите други музички канали и радиа, и го земаат местото на музика која вреди да биде пуштена и слушана ме нервира. Глупости се тоа, и аман ајде Спајдер размисли малце дали вреди таа музика? Се заборава за 6 месеца макс. За Џастин и Тимбаленд не зборувам. За Бритни е наменето ова.
Болна е,не е луда,што има врска ако е болна,ќе се извлечи,од булимија (ваљда знаеш што е тоа)инаку е болна ама во рехабилитација е и верувам дека ќе се излечиStef:] напиша:abe izjavila deka e bolna
Ќе му ги дадат на Мајкл Џексон.Cico напиша:Jas vikam deka trebale da ja ostavat da se obesi koga vise se resila!!!:lud:
A sto so nejzinite deca???
:pos2::pos2::pos2:не да е така ја само видов нишо посебно сакала да се избричи нека се избричи не се бричам јас она се бричиСкулгрл напиша:Бре, бре...цел свет се потресе што кутрата шизофренична Бритни си го избричила главчето...Си немате попаметна работа.![]()