СпаЈдеР
DissentiveMoron202
- Член од
- 1 март 2006
- Мислења
- 3.201
- Поени од реакции
- 52
Епа до тогаш(додека пораснат децата) Бритни може да се излекува,Бритни до тогаш може да си порасне коса долга 2 метра и Бритни до тогаш може да умре од издрогираност и што уште не...зар мислиш бебињава ќе се сеќаваат како Бритни била лустер кога едното од нив било 1 ипол година а другото 6 месеци?Sina^ напиша:Devojkava navistina otkacila! Vajda i se poremetila nekoja zicka u pamet pa sea nemoze da se stavi u kontakt. Inace sto ke kazat nejzinite deca koga ke porasnat!! Cudno i jas se mislam. PAri bate toa e zivotot, ebago
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Инаку Дивајн за тоа дека привлекува внимание можда и ете тоа со стрижењето не и беше најпаметен потег што требала да го направи дома,но ете и да го направила тоа дома,колку и да сака да се прикрие,папараците дење и ноќе се пред нејзината куќа и не ја оставаат на мира да си го прошета своето дете...што да прави?Да викне некој од нејзините заштитеници као се викат тие да оди зад/пред неа и да ја штити од папараците додека она да го рашета бебето?Мислам...хелоооу,бебето може од еден блиц од камерата да се расплака,а да не зборам па за едно одење до болницата мора да има слика,па и да си земе хамбургер,мора да има слика во кој ресторант одела и тоа останатото јадење ќе го продаваат на и-беј...ете...и нејзината коса се продава за 1 милион долари на и-беј...мислам,нормално ви изгледа тоа?...мене поненормално ми изгледа тоа што и го прават на неа,отколку она тоа што го прави:nesum: