Britney Spears

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Sina^ напиша:
Devojkava navistina otkacila! Vajda i se poremetila nekoja zicka u pamet pa sea nemoze da se stavi u kontakt. Inace sto ke kazat nejzinite deca koga ke porasnat!! Cudno i jas se mislam. PAri bate toa e zivotot, ebago
Епа до тогаш(додека пораснат децата) Бритни може да се излекува,Бритни до тогаш може да си порасне коса долга 2 метра и Бритни до тогаш може да умре од издрогираност и што уште не...зар мислиш бебињава ќе се сеќаваат како Бритни била лустер кога едното од нив било 1 ипол година а другото 6 месеци?:tapp:
Инаку Дивајн за тоа дека привлекува внимание можда и ете тоа со стрижењето не и беше најпаметен потег што требала да го направи дома,но ете и да го направила тоа дома,колку и да сака да се прикрие,папараците дење и ноќе се пред нејзината куќа и не ја оставаат на мира да си го прошета своето дете...што да прави?Да викне некој од нејзините заштитеници као се викат тие да оди зад/пред неа и да ја штити од папараците додека она да го рашета бебето?Мислам...хелоооу,бебето може од еден блиц од камерата да се расплака,а да не зборам па за едно одење до болницата мора да има слика,па и да си земе хамбургер,мора да има слика во кој ресторант одела и тоа останатото јадење ќе го продаваат на и-беј...ете...и нејзината коса се продава за 1 милион долари на и-беј...мислам,нормално ви изгледа тоа?...мене поненормално ми изгледа тоа што и го прават на неа,отколку она тоа што го прави:nesum:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
LaVista напиша:
Не знае што да направи веќе па ај и ова да го испроба... после ова не верувам дека нејзините фанови се среќни
Mislam deka ako fanovite i se navistina verni ke ostanat so nea sto i da napravi(a sigurno ima i takvi). Vprocem mozebi nie pravime mnogu poludi raboti od nea samo sto nas nikoj ne ne demne na sekoj cekor

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се пријавила во болница на рехабилитација...јавува Вест

Член од
14 февруари 2007
Мислења
36
Поени од реакции
4
еееее оваа на цело се мрднала.
Ехх што прават пустите пари....

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
srcka e be:kesa: ova se e radi marketing napraeno, ah kakov lesen nacin imaat zvezdive za praenje pari tu tu tu alal im vera

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
типката си има проблеми не и замеравајте....

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073

Бритни Спирс се вратила во рехабилитичкиот центар и на тој начин повторно се обидува да си го врати својот стар живот назад.

Познатата пејачка пред неколку дена ја шокирала јавноста со бричењето на главата, но на тој начин наводно се одлучила поради бившиот сопруг, Кевин.

Тој наводно и претел дека преку косата ќе и направи тест за дрога, па Брит сакала да ја избегне оваа ситуација за социјалната служба да не и ги земе децата.

Поради честото лумпување, беснеење и вулгарните фотографии Брит е на добар пат да го изгуби старателството над своите два сина.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Демек косата ја истрижила за да не и` ги земат. Се` друго решила, останала само косата.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Fortune напиша:
Демек косата ја истрижила за да не и` ги земат. Се` друго решила, останала само косата.
За ова немам зборови,во право си...но тоа што го напиша Гего т.е. го пастира Гего е напишано од многубројните папараци кои прават се да ја оцрнат...мислам не поминува број од Тин-Шема без нешто за Бритни,не поминува Точка без еднаш неделно да стави статија за Бритни,не поминува ни идивиди да ја ископира истата од точка(или точка од идивиди) статијата за Бритни...тоа го прават бидејќи на сите им е забавно да читаат за Бритни,па и да веруваат во глупостите што ги пишува,но од сите статии што ги имам читано за Бритни нигде не е испуштен зборот "наводно" или "изгледа"...всушност,колку личности од шоу бизнисот ги направија геј и лезбејки,Кевин Федерлајн па додека Бритни го потпишувала договорот зборувал на телевизија колку она го променила,колку ја сакал а од кога му го дала листот за развод овој се шокирал и по некое време читав дека Кевин ја искажал Бритни дека носела пријателки дома и дека она била бисексуалка и се сексала еднаш со 4 жени наеднаш,и сеа ај ќе му верувам...:jaj:90% од тоа што е наводно и изгледа,останува со тоа наводно,што на крајта ретко е точно,така да,не ме замара...што сакаат нека пишуваат,ко да ние ако дознаеме дека Бритни вистински се дрогирала и дека Бритни не се грижи за бебињата ќе придонесеме да (не) и ги земат децата...Туку јас се чудам,мислам дека е потешко татко да ги одгледува децата отколку мајка...+Бритни е толку побогата и може да им даде се што ќе посакаат...а Кевин е клошар...туку јас колку и да зборам,ништо не можам да придонесам,само ќе ја чекам веста дали на Бритни (не) и се земени децата пет минути по судската проценка

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
G e G o напиша:

Бритни Спирс се вратила во рехабилитичкиот центар и на тој начин повторно се обидува да си го врати својот стар живот назад.

Познатата пејачка пред неколку дена ја шокирала јавноста со бричењето на главата, но на тој начин наводно се одлучила поради бившиот сопруг, Кевин.

Тој наводно и претел дека преку косата ќе и направи тест за дрога, па Брит сакала да ја избегне оваа ситуација за социјалната служба да не и ги земе децата.

Поради честото лумпување, беснеење и вулгарните фотографии Брит е на добар пат да го изгуби старателството над своите два сина.
Подобро и да и го одземат старателството.Се сомневам дека некој би сакал да има таква мајка.

Негоо...рехабилитичкиот центар,не се пишува рехабилитационен?:)
Ова ко од точка.ком да си го пастирал.:pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Скулгрл напиша:
:pos:

Кога сме кај грешките, сигурно не и` претел туку и` се заканувал:smile2:

Како и да е, крајно време е да се среди (ако некогаш се среди) ако сака да не и` ги земат децата. Жити примерот што им го дава на децата.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Скулгрл напиша:
Подобро и да и го одземат старателството.Се сомневам дека некој би сакал да има таква мајка.

:pishtoldz сега приметив :)
да од на точка беше paste

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
СпаЈдеР напиша:
Епа до тогаш(додека пораснат децата) Бритни може да се излекува,Бритни до тогаш може да си порасне коса долга 2 метра и Бритни до тогаш може да умре од издрогираност и што уште не...зар мислиш бебињава ќе се сеќаваат како Бритни била лустер кога едното од нив било 1 ипол година а другото 6 месеци?:tapp:

Da se slozuvam so tebe, ne velam deka ke se sekavaat normalno neli!! No za toa ima pomosni sredstva, odnosno tuka se ovie mali slatki slikicki, tuka se i tie famozni spisania koj gi punat so tracevi,izmislici,vistini tie paparaci, tuka e i internetot,video zapisi i sto ti a znm uste ne. Znaci malite nema da se sekavaat, no koga ke porasnat i koga ke pocnuvaat da kopaat vo minatoto na svojata majka kako sto pravat skoro site deca, ke doznaat deka majkaim bila DROLJA :) ! pozz

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Скулгрл напиша:

Дали мислиш дека Кевин Федерлајн е посоодветен родител од Бритни?

Kajgana Shop

На врв Bottom