Britney Spears

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ok, i da e vistina i da ne e.fakt e deka na devojkata i treba pomos.
Zalno e toa sto go pravi. A bas ja sakav :(

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Грда е ко пес! Иначе Acid она на првата страна со Роналдо ти е закон, се изгазив во смеење! :vozbud:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Сакала да се обеси бе што и е на таа :lud:

Член од
9 март 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
mene mi e stvarno zal za nea... kojznae niz sto pominuva devojkata i nikoj ne moze da znae sto se slucuva vo nejzinoto srce vo nejzinata dusa i vo nejzinata glava. Taa sama si znae kolku i e tesko ili lesno dali toa go pravi za vnimanie ili od so stvarno e vo nekoja kriza. ali sepak mislam deka i treba strucna pomos i nekoj vo koj ke i bide sigurna poddrska za da uspee da se vrati nazad...

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Бритни Спирс призна дека страда од булимија

Познатата пејачка Бритни Спирс во Клиниката за рехабилитација во Малибу, каде што се лекува им признала на докторите дека со години страда од булимија и оти поради тоа нејзиниот организам е во многу лоша состојба.

Деталните прегледи покажале дека Спирс има „тело на старица“ бидејќи неколку години таа секој ден повраќа, за што не знаел ниту нејзиниот поранешен сопруг Кевин Федерлајн ниту нејзиното семејство.

Таа почнала да страда од булимија кога сфатила дека поради претерана љубов кон брзата храна брзо ќе ја зголеми тежината.

- Работите полека, но сигурно одат на подобро, бидејќи Спирс сфати дека со таков начин на живот не може долго време да издржи, изјави еден доктор од клиниката во Малибу.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Бритни има нова љубов
Бритни Спирс која во последно време ги полни новинските штампи како и интернет веб сајтовите со разни глупости, пронашла нова љубов.

Се работи за гитаристот и пејач Jason Filyawu (33) кој воедно е член на групата Рива. Парот се слуша повеќе пати на ден, дали телефонски или преку е-мејл.

Наводно веќе си имаат и прекари еден со друг, како шеќерче, маче или таен подземен господин, како што Бритни го вика својот нов дечко.

Како што наведуваат изворите, парот заедно биле и на "алкохоличарски" состанок, каде си поминале прекрасно.

За Џејсон сеуште не се знае многу, освен дека сака да слуша буквално се, од Моцарт до Слеер, дека ужива во сексот односно балансирање на музика со секс, повремено знае да западне во добар ќотек кој наводно го дава, а не прима.

Изгледа дека Бритни овој пат го пронашла вистинскиот дечко за неа - сродни души.​

Извор
Ко ви велев јас дека со скинери е задружена :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Изгледа дека Бритни си нашла ново рамо за плачење бидејќи се доверила дека Џејсон Филјо и бил цврста поткрепа во најтешката фаза од нејзиниот живот и можел да и помогне во лекувањето , а потоа планирала по лекувањето да живее со него

Член од
12 август 2006
Мислења
47
Поени од реакции
1
Zalosno e toa sto ise slucuva na pop ikonata vo USA najgolemiot idol kaj mnogu devojki a uste poveke kaj maskite, no so poslednite nejzini biseri mnogi nejzini fanovi se razocarani. Koga za prv pat se pojavi vo 1997 so nejzinata "Baby one mor time" muzickite kriticari i predvuduvaa bleskava kariera, taka i bese so de nejzinoto raskinuvanje so Justin Tomberlake i mislam deka toj kraj bese pocetokot na psihickoto unistuvanje na Britney. Zalosno e sto ovaa mlada devojka go dozivuva toa, no toa e uste eden plod na moknata amerikanska pop industrija koj dozivuva celosen krah na sekoe pole, se vivna vo zvezdite go dopre zvezdenoto nebo no i padna na zemja i tesko deka povtorno ke bide starata i dobra Britney Spears. Ne uspea da ostane tamu kade sto i bese mestoto vo najdobrite muzicarki.
I ako ne se izleci vo najskoro vreme, mozebi i ke pokusa da se samoubie. Navistina steta, golema steta za devojkata ako prodolzi da pravi gluposti. Do nejziniot nov album (ako go ima) ke gi slusame Toxic, And Then We Kiss, Mona Lisa, do somethin'g

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.935
Поени од реакции
23.071
gresno e za nea kade bese a kade e sega , i dali voopsto ke se vrati na vrvot, ako do togas ne ja skine

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Кутрата.....никој нејке да ја весла пред камера па мора да се стрижи ко офца за да добие на популарност. Али тоа со бесилката не и требало, ако веќе сакала да се самоубие постојат миљарда покул начини за самоубијање. И да не заборавам едно големо ROFLMAO за сликата со Роналдо.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Тимбленд сака да соработува со неа,а Џастин и пратил писмо дека после се сватил дека се што му направила и простува и сака да знае дека ја подржува и ќе биде тука за неа што и да се случи
Дали повторно ќе се соединат?

Еве ви текстови од некој весник
http://britneygallery.org/displayimage.php?album=349&pos=0
http://britneygallery.org/displayimage.php?album=349&pos=1
http://britneygallery.org/displayimage.php?album=349&pos=2
http://britneygallery.org/displayimage.php?album=349&pos=3
http://britneygallery.org/displayimage.php?album=349&pos=4

Kajgana Shop

На врв Bottom