Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dve odlicni serii sto zasluzuvaa podobri finalinja...
Шо фалеше на крајот живти се? Барем на ББ ме интересира твое мислење,пошо ств не знам какви очекувања имаш ја не сум сретнал лик што хејта све и свашта поише од тебе.
И на крајот, каков беше редоледот на смртта? Не можам тоа да си го разјаснам... Кога умре Волт, а кога Хајзенберг? Последните сцени ме потсетија на Волт, но целиот генијален план за убивање на нацистите е дело на Хајзенберг. Кога го бутна на земја Џеси, повторно беше Волт. Ако Волт умре на крајот, кога умре Хајзенберг? Не верувам дека двајцата умреа во исто време... Или Волт умре порано? Хмм... Ако последново е точно, тогаш имаме целосна трансформација на еден лик. Некој ќе го толкува како себеуништување, но јас мислам дека е себепронаоѓање. И не сакам да му судам.
Шо фалеше на крајот живти се? Барем на ББ ме интересира твое мислење,пошо ств не знам какви очекувања имаш ја не сум сретнал лик што хејта све и свашта поише од тебе.
Kocka, тука сите имаме уште многу да јадеме за да правиме финални епизоди како Винс Гилигем ок?
Кажи му го овој пост на него, ќе го измети подот со твоето "знаење"