Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ќе ми бидете љубоморни, ако ви кажам дека јас од прва сезона ќе почнам да ја гледам сега?
Ќе ти ја спојлнеме ако се педерчиш вакаКолку ќе ми бидете љубоморни, ако ви кажам дека јас од прва сезона ќе почнам да ја гледам сега?
Колку ќе ми бидете љубоморни, ако ви кажам дека јас од прва сезона ќе почнам да ја гледам сега?
Ич, пошо си ја заеба серијата шо си влегол тука.
Ако веќе збориме за симболика, колку што јас увидов, кошулата што ја носи Волт во последните сцени е зелена, иста или слична како зелената кошула што ја носеше во пилотот.
А поврзано со ова е и моментот во пилотот кога Волт сакаше да се самоубие во пустината, за на крај две години по таа сцена да умре погоден од свој куршум.
Ете, за такви симболики мислев јас. Иначе, освен кошулата, беше облечен и како што се облакаше на крајот со светли панталони и јакна, така да, комбинација од почетокот и крајот. Иначе официјалната дата на смртта - 13 септември, 2011 година.
Смртта на Волт? Кај го прочита овој податок?