Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Прибидејќи сум Dexter фан и љубам да праам споредби, за мое добро :P не спомнувам оценка хехе

Кажи, неспоредливо поквалитетна е од Декстер, нели? :P

Инаку ми се чини ова е единствена тема на форумов кај што женско нема коментирано :icon_lol:

Erm... не би рекол :D - иако сепак неможе некоја споредба да се прави - сепак приказните одат сосема поинаку ;)

Нормално дека одат поинаку, во Декстер приказната оди ко на видео игра, а во Брејкин Бед ко... ролеркостер.

Да не се разбериме погрешно, ја сакам и Декстер, ама ни прилично колку ББ.

Една-две работи само, за подолг и подлабок пост деновиве.
Серијата изгледана, оди во топ 3 дефинитивно.
Смртта на Гас е најепик сцена од некоја серија која досега сум ја изгледал.
И да не заборавам Џимеј, другар ти си ми мене идол, ако може една слика заедно за почетна на Фејсбук :)

незнам дали некој го има постирано ама закон е
walter-white-aaron-paul.gif

хахаххаха, чек ова го немаше во серијата така?

Кажи, неспоредливо поквалитетна е од Декстер, нели? :P

Инаку ми се чини ова е единствена тема на форумов кај што женско нема коментирано :icon_lol:

Еве ме бе :P Ја читам редовно, само не коментирам зошто заостанувам со епизоди, на електро сум, јбг, ме сфаќате :D

само што ги изгледав 4 сезони од серијава и стварно е добра,се чека 5-та сезона..:D
ама 4 сезона беше предосадна,едно време размислувв да ја прекинам со гледање,ама последните 2-3 епизоди наодместија пошто имаше возбудување...ликовиве во 4 сезона ептен ги заебаа!!

Дап, првата половина од 4та сезона беше спора(не многу досадна но спора) али од 7-8 епизода кога се појави на крај Дон Еладио, се тргна па нагорна линија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom