Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
џимеј: Како што SFU промени многу нешта во мене
ja zagledav serijava , prvite 4-5 epizodi. ama nekako bajagi dosadna mi se vide. Mnogu e bavna ,mozes da stanes da ides u wc bez da stisnes pauza i pak da produziske kaze nekoj dali pocnuva natamu po dinamicno ili celata serija e vakva.
Мене ретко ми се случува тоа. Последно на 24 петтата сезона бев олку напнат да ја изгледам, ама тоа беше само една сезона, не цела серија.ај под хитно постон на џимеј ставајте го на насловна, по весници, фејсбуци..) џимеј ѕверу!
слични дешавки имав сo LOST
Само, во 3-та сезона кога му се јавуваат на Хенк 1 минута пред „The Cousins“ да пробаат да го утепаат... кој е тој шо му се јавува?
И оценка? Десетка? Десет ипол? Awesome ипол?Ај и јас да се пријавам тука - ИЗГЛЕДАНА
После... еден куп убедувања да ја почнам - ја почнав и само ради глупостите на Џеси и муабетите кои ги тераше ја терав до крај... гледам погоре има нешто со сцената од пустинатаама сум прскал од смеа со сцената во лабораторијата (мувата) и кога Џеси целиот онаков збунет од ситуацијата... did u take our product mr White?
![]()