Toecutter
Biafran Baby
Call Saul..........bitch ! 
Не знам за вас, мене најлегендарен лик ми беше адвокатот...

Не знам за вас, мене најлегендарен лик ми беше адвокатот...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно, исто и јас викам... Рекламите му се врв.Call Saul..........bitch !
Не знам за вас, мене најлегендарен лик ми беше адвокатот...![]()
Може и знам кој си.Како ви се свиѓа новиов ник и аватар![]()
Незнам дали ме знаеш, Фициани бев.Може и знам кој си.
Мислиш 5та? Да, ќе искочи средината на оваа година и ќе има 16 епизоди. Ако мислиш 6та, не е најавена воопшто.Ќе има ли 6та сезона серијава знае некој ?
Мислиш 5та? Да, ќе искочи средината на оваа година и ќе има 16 епизоди. Ако мислиш 6та, не е најавена воопшто.
Уф, сигурно не би чекал сите да искочат епизоди кога би знаел дека веќе ја има на торент. Иначе јас колку што прочитав, AMC се изјасниле дека ќе има уште 16 последни епизоди, дали ќе бидат во 1 сезона или поделени по 8 епизоди во 2 сезони, не се знае.Да да знам дека ќе има 5та, но сакам да знам колку вкупно ќе има и да знам кога ќе се снима ако ја има 6тата сезона, сакам сите наеднаш да си ги симнам и да си ги гледам,а не да чекам една по една епизода![]()
Нема да има 6 та.Да да знам дека ќе има 5та, но сакам да знам колку вкупно ќе има и да знам кога ќе се снима ако ја има 6тата сезона, сакам сите наеднаш да си ги симнам и да си ги гледам,а не да чекам една по една епизода![]()