Ф
На Замунда ги имаш сите..Кај можам да ги најдам 1,2 и 3 сезона HD по нетов? 4 ја најдов, ама другиве слабо.
Ако некој знае од кај да ги симнам, нека пушти линк или нека каже страната
Само 4-та ја има HD, другите ги нема таму. Најдов од 1 и 2, уште 3 да најдам HD и добро ќе биде. Не ми се гледа во SD квалитетНа Замунда ги имаш сите..
Пробај на TPB, таму би требало да има HD.. Не знам зашо ги симнуваш HD кога нема некоја ПРЕГОЛЕМА разлика ама ајде..Само 4-та ја има HD, другите ги нема таму. Најдов од 1 и 2, уште 3 да најдам HD и добро ќе биде. Не ми се гледа во SD квалитет
Иначе стигнав до 3 епизода. Премногу ми е спора серијава и најверојатно затоа сум до таму. Ова рекорд ми е
Со други серии сум гледал и по 4-5 епизоди дневно. Од оваа само 3 за два дена.
Интересна е, ама спора.
Breaking.Bad.S01.720p.BluRay.x264-REWARDСамо 4-та ја има HD, другите ги нема таму. Најдов од 1 и 2, уште 3 да најдам HD и добро ќе биде. Не ми се гледа во SD квалитет
Иначе стигнав до 3 епизода. Премногу ми е спора серијава и најверојатно затоа сум до таму. Ова рекорд ми е
Со други серии сум гледал и по 4-5 епизоди дневно. Од оваа само 3 за два дена.
Интересна е, ама спора.
Нема потреба, ги имам сите 4 во HD, ако ги сака некој, со задоволство нека повели.Може некој да ми дае линк од 2ра сезона HD ?
Најди го од џимеј мислењето некоја страна поназад.Нема потреба, ги имам сите 4 во HD, ако ги сака некој, со задоволство нека повели.
ОН: Неможам да убедам другарче да ја гледа мастерпис серијава, ај нека му каже некој 2-3 реченици да свати што пропушта, па ќе му го покажам мислењево