Што ќе му е отров кога има М-60 автоматска пушка?Далеку сте..
Отровот е секогаш со него кога е решен да скине некој. Најсвеж пример е Лидија, кога му предложи за Чешка, си замина, а тој си го пребера отровот.
Башка решителен ми стоеше, и со пушка у колата.. биче рат!![]()
Што ќе му е отров кога има М-60 автоматска пушка?
Доколку сака да се убие не гледам причина зошто тоа не би го направил со пиштол, нож, јаже небитно е. Пологично ми е да сака да убие некој ама пак кој. Кој е толку тежок за убивање што неможе тоа да го направи со оружје ?За излез од безизлезна ситуација, самоубиство. Така верувам дека ќе заврши Хајзенберг
Ако ви текнува во третата или четвртата епизода од оваа сезона на сцената кога Волт и Џуниор го гледаат скарфејс и волт вика everybody dies or get killed in this movie, а он сега ја има истата пушка од скарфејс у багажник, maybe a little hint?За излез од безизлезна ситуација, самоубиство. Така верувам дека ќе заврши Хајзенберг
За излез од безизлезна ситуација, самоубиство. Така верувам дека ќе заврши Хајзенберг
Ја нема истата пушка од Скарфејс. Тони Монтана имаше М16 автоматска пушка со гранатен фрлач, а Волт има М60 пушкомитралез. Ептен се различни.Ако ви текнува во третата или четвртата епизода од оваа сезона на сцената кога Волт и Џуниор го гледаат скарфејс и волт вика everybody dies or get killed in this movie, а он сега ја има истата пушка од скарфејс у багажник, maybe a little hint?
дали најновата епизода е сезона 05 епизода 09?
Нека тераат уште некоја сезона, we don't mind.Breaking Bad
Yeah, bitch! Thanks to all the fans for setting a #BreakingBad record.
Breaking Bad premiere delivers 5.9 million viewers and becomes most-watched episode in the series history. More info: http://bit.ly/18sqSLV