Мене Волтер во последнава 5 сезона па и во 4-тата толку ми е одвратен, што почнав да ја обожавам жена му поради сето тоа малтретирање и трауматизирање на муж и.Ако некој е за хејтање во серијата тоа е Скајлер. Кога и одговара го колне Волтер што се бави со дрога и му ги зема децата затоа што бил Зло. Арно ама со неговите пари знае да се расфрла и да се фали !
Мене Волтер во последнава 5 сезона па и во 4-тата толку ми е одвратен, што почнав да ја обожавам жена му поради сето тоа малтретирање и трауматизирање на муж и.![]()
Единствено да го фатат за даночна измама, ова со книгата нема "ланец на докази", за убиствата нема сведоци освен џеси(еден подобар адвокат би го уништил на суд, наркоман и сл.). , не верувам дека нацистите ке кажат нешто....Хенк баш и неможе да докаже дека Волт е Хајзенберг, ама добро, сепак филм е.
Ај малце да ви го расипам филмот. Еве како би изгледал Breaking Bad како романтична комедија
Друже, од каде да ја симнам првата епизода од 6 сезона?Ја изгледав денес новата епизода и по незнам кој пат Винс Гилиган докажа дека е вистински уметник,а ББ уметничко дело кое верувам ќе трае како пример.
Осмата епизода завршуваше со надеж за автопароперален хепиенд се додека на Хенк не му отиде во ВЦ.
Читам некој пишале дека очекуваат Хајзенберг да се самоубие со отровот што искрено и не верувам бидејќи Волт се претвори во лик кој гледа само да преживее по секоја цена.Највеќе ме копка што се случува со Скајлер и овој што доручкува 5 сезони по ред во оние секвенци од иднината што ги дават на почетокот,дури откако ќе ја кажат нивната судбина тогаш би можел да разберам самоубиство на Волт,иако пак шансите се мали.
И да,Џеси да прекине да изиграва ЦрвенКрст следните епизоди.
Друже, од каде да ја симнам првата епизода од 6 сезона?Ја изгледав денес новата епизода и по незнам кој пат Винс Гилиган докажа дека е вистински уметник,а ББ уметничко дело кое верувам ќе трае како пример.
Осмата епизода завршуваше со надеж за автопароперален хепиенд се додека на Хенк не му отиде во ВЦ.
Читам некој пишале дека очекуваат Хајзенберг да се самоубие со отровот што искрено и не верувам бидејќи Волт се претвори во лик кој гледа само да преживее по секоја цена.Највеќе ме копка што се случува со Скајлер и овој што доручкува 5 сезони по ред во оние секвенци од иднината што ги дават на почетокот,дури откако ќе ја кажат нивната судбина тогаш би можел да разберам самоубиство на Волт,иако пак шансите се мали.
И да,Џеси да прекине да изиграва ЦрвенКрст следните епизоди.
петта сезона-деветта епизода е новатаДруже, од каде да ја симнам првата епизода од 6 сезона?
На замунда ја нема...екстраторент исто...??????
--- надополнето: 18 август 2013 во 14:27 ---
Друже, од каде да ја симнам првата епизода од 6 сезона?
На замунда ја нема...екстраторент исто...??????
Не е 6та сезона, 5та е, 9та епизода.