Breaking Bad

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Волт отиде скроз, тотално веќе не му е грижа за никого, спремен е да премине преку све само за да опстане, лаги, играње на емоции, искористување.....незнам само зошто сеуште го викам Волт? лол!

10/10!

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Skyler e badass.....Jessie e novata Skyler.....ne mi se veruvase deka ke dojde do vakov moment

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Кога е следната епизода? :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Само мене ми се чини дека Хенк некако премногу смирено се соочи со Волт? :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Само мене ми се чини дека Хенк некако премногу смирено се соочи со Волт? :)
Уништен е од сознанието и уште не знае што да прави. Цело време човекот кој го бара му бил под нос, па дури и го зема со себе да истражува места. Хенк е уште збунет и му е заебана ептен ситуацијата, нешто што може да се види баш во оваа фаца. Одличен актер!

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Прв пат во оваа сцена ја забележав бојата на очите на Френк

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Хенк на почеткот на серијата ми делуваше, а и самиот автор веројатно не наведуваше на тоа како на глупав, комичен лик ставен за да дава ведрина и хумор во серијата. Се покажа дека е многу повеќе од тоа, стана интегрален лик. И далеку е од глупав како што можеби изгледа.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хенк на почеткот на серијата ми делуваше, а и самиот автор веројатно не наведуваше на тоа како на глупав, комичен лик ставен за да дава ведрина и хумор во серијата. Се покажа дека е многу повеќе од тоа, стана интегрален лик. И далеку е од глупав како што можеби изгледа.

Шо знам, јас секад тој хумор и ведрина кај Хенк сум го гледал како параван за неговата несигурност и еден вид на одбрана од другите за тоа каков е тој всушност. Прв пат можевме да го видиме тоа кога се соочи со мексиканските картели и бомбата на желката со главата на Тортуга, кога тотално се изгуби кога прв пат се соочи со сериозен предизвик, бидејќи пред тоа фаќаше само ситни дилери и „готвачи“ по дома. Втор пат беше кога заврши во инвалидска количка и се чувствуваше буквално некорисен, по што почна да собира камења...минерали де. Ова е сериозниот трет пат кога Хенк повторно е соочен со ситуација која не може да ја контролира и не знае што да направи. Хенк е многу комплексен лик. Затоа ја сакам серијава!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Многу ме интересира зошто ризикуваше за да го земе отровот од куќата.
За излез од безизлезна ситуација, самоубиство. Така верувам дека ќе заврши Хајзенберг

Kajgana Shop

На врв Bottom