Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarno. Ajde od April da barame Game of Thrones 7ma sezona.

Neosnovano hejtanje.

1. Кој уште гледа ТВ во 2016?
2. Нека стават некоја што завршила во 1998, подобро некогаш...

2. Нека стават некоја што завршила во 1998, подобро некогаш...

Cela amerika. :D
Nie ne gledame poso nema soua. Koj ne gledase koga davaa kvalitetni?
Lost, CSI, Friends... da ne gi brojam.

Baska so zemjata ne ni se sostoi od 15 do 30 godisna vozrast. Moite se obeseni na tv. Kako I pola zemja.

Cela amerika. :D
Nie ne gledame poso nema soua. Koj ne gledase koga davaa kvalitetni?
Lost, CSI, Friends... da ne gi brojam.

Baska so zemjata ne ni se sostoi od 15 do 30 godisna vozrast. Moite se obeseni na tv. Kako I pola zemja.

Зборам за нас, што сме родени од кога е умрен Тито :D
И зборам за ТВ за кај нас, во Америка саман си е, нова сезона, одма ја има на ТВ. Кај нас после 19 години...

Зборам за нас, што сме родени од кога е умрен Тито :D
И зборам за ТВ за кај нас, во Америка саман си е, нова сезона, одма ја има на ТВ. Кај нас после 19 години...
А многу знааат стариве кога се емитувала Breaking Bad на ТВ. На цел овој индиско-турски бран, МТВ и Телма се единствени што пробуваат нешто различно даваат.

Може да ги замислите старудииве навикнати на турски серии да гледаат BB :ROFLMAO:
Среќа во серијава постои ликот на Скајлер малце ќе им го олесни транзитираето од турска бљувотина во есктра-класа серија.

Не заебавајте, во просечна македонска куќа телевизорот никогаш не е пуштен на МРТ или на Телма. Ние што ја изгледавме ќе ја пратиме пак ко ќе можиме да ја фатиме. Факт е дека нема да има гледаност, се знае што се гледа во дупката наречена Македонија.

TV си гледа народот по свет ама квалитетни серии, а не оние (лошо) сихронизираните што ги има по нашите канали. И онај Вучиќ.
Тоа ти е за под воз да фрлеш.
Сеа и Netflix стаса у MK можеш легално да ја купеш цела колеција и да ја изгледаш у една недела.

tumblr_mo9oc6FO6h1qzi80do2_r2_250.gif
tumblr_mo9oc6FO6h1qzi80do1_r2_250.gif

Emmy Award Winner

1. Кој уште гледа ТВ во 2016?.
Да не се гледаше телевизија, во државава Телеком, Близу, Бум тв, Телекабел, Тотал тв.. ќе ги прекинеа услугите со телевизија и само ќе нудеа интернет и мобилен.

Да не се гледаше телевизија, во државава Телеком, Близу, Бум тв, Телекабел, Тотал тв.. ќе беа затворени кај нас.
Зборувам за нашава генерација. Ти да не гледаш турски серии и драган вучиќ? :)

Ќе ве видам дали ќе се радувате кога ќе си појдите дома во некоја прекрасна квечерина и ќе ги затекнете старите како во визбата прават мет. И вие ќе му речете-Што правите бе море а? Тие ќе ти речат-МеД сине меД.........:cautious:

Зборувам за нашава генерација. Ти да не гледаш турски серии и драган вучиќ? :)
Jaс и скоро и да не гледам серии. Брејкинг Бед имам изгледано две три епизоди од прва сезона и толку. Порано можеби гледав повеќе серии и тоа на тв Млади Бунтовници и уште некој балкански на кој не се сеќавам на имињата.

Од турски серии само онаа со султанот ја гледав и тоа ради досада дома кога сум и кога гледаше мајка ми а не дека ми се гледа. Драган Вучиќ многу пати имам фатено и гледано, но воопшто не гледам ништо лошо во тоа да се гледаат турски серии, Вучиќ квизови, индиски, шапански и било какви други серии кој имаат сапунска содржина.

Секој си бира да си гледа тоа што му се гледа и за вкусови не се дискутира многу.

Сега може некој ќе си рече што барам да коментирам во темава кога не ја гледам серијава а ? :icon_lol: На темава налетав да видам само дали има запознаено дека ќе оди на МРТ 1 и се погоди пост како за мене за да искоментирам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom