Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
davam 3 sezoni maks...ke vidat nikoj ne glea ke ja zaebat i cao prijatnoподобро некогаш, отколку никогаш
davam 3 sezoni maks...ke vidat nikoj ne glea ke ja zaebat i cao prijatnoподобро некогаш, отколку никогаш
1. Кој уште гледа ТВ во 2016?Stvarno. Ajde od April da barame Game of Thrones 7ma sezona.
Neosnovano hejtanje.
Cela amerika.1. Кој уште гледа ТВ во 2016?
2. Нека стават некоја што завршила во 1998, подобро некогаш...
Зборам за нас, што сме родени од кога е умрен ТитоCela amerika.
Nie ne gledame poso nema soua. Koj ne gledase koga davaa kvalitetni?
Lost, CSI, Friends... da ne gi brojam.
Baska so zemjata ne ni se sostoi od 15 do 30 godisna vozrast. Moite se obeseni na tv. Kako I pola zemja.
А многу знааат стариве кога се емитувала Breaking Bad на ТВ. На цел овој индиско-турски бран, МТВ и Телма се единствени што пробуваат нешто различно даваат.Зборам за нас, што сме родени од кога е умрен Тито
И зборам за ТВ за кај нас, во Америка саман си е, нова сезона, одма ја има на ТВ. Кај нас после 19 години...
TV си гледа народот по свет ама квалитетни серии, а не оние (лошо) сихронизираните што ги има по нашите канали. И онај Вучиќ.1. Кој уште гледа ТВ во 2016?
Наскоро!А кога ќе се дава?
Да не се гледаше телевизија, во државава Телеком, Близу, Бум тв, Телекабел, Тотал тв.. ќе ги прекинеа услугите со телевизија и само ќе нудеа интернет и мобилен.1. Кој уште гледа ТВ во 2016?.
Зборувам за нашава генерација. Ти да не гледаш турски серии и драган вучиќ?Да не се гледаше телевизија, во државава Телеком, Близу, Бум тв, Телекабел, Тотал тв.. ќе беа затворени кај нас.
Jaс и скоро и да не гледам серии. Брејкинг Бед имам изгледано две три епизоди од прва сезона и толку. Порано можеби гледав повеќе серии и тоа на тв Млади Бунтовници и уште некој балкански на кој не се сеќавам на имињата.Зборувам за нашава генерација. Ти да не гледаш турски серии и драган вучиќ?