Breaking Bad

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Многу добра серија.. Жал мие шо ми остана уште 2 сезони за гледање :S.. Имам проблем неможам да најдам преводи што чина за епизодите после 3 та епизода од 5 сезона ако може некој да ми даде линк некој што се точни..(англиски превод ми треба) фала однапред :D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Многу добра серија.. Жал мие шо ми остана уште 2 сезони за гледање :S.. Имам проблем неможам да најдам преводи што чина за епизодите после 3 та епизода од 5 сезона ако може некој да ми даде линк некој што се точни..(англиски превод ми треба) фала однапред :D
Симни си BS Player и цепај. Кога ке ја пуштиш епизодата, самиот плеер ти дава голем избор на титлови, само го штиклираш и тераш. :)

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
На половина од трета сезона и сеуште ми е чудна. Можеби дека навикнав на Волт/Џеси и едноставноста на приказната, па сега новите заплети со Густаво, Мексиканците, Сол ми го пореметија дејството. Дури сега станува малку потешка за гледање, но вниманието сеуште ми го држи сто посто.
Новата лабораторија :vozbud: Зар во вакви лаборатории и на вакви места во светот се прави дрога?
Значи зад еден обичен бизнис со сендвичари може да постои цела мафија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Од кај знаеш можи за mcdonalds да се крие цела компанија за мет :D
Изгледа Кили им бил Волтер, пошто еден месец-два после затварање на мекдоналдс го фатија и Кили :ROFLMAO:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Better Call Saul доаѓа во 2014

Во времето пред да се појави Walter White во пакет со неговите проблеми со законот кои требаше да ги реши Saul Goodman, слоганот Better Call Saul си функционираше без никакви маки. Канцеларијата на адвокатот во која се решаваа и пронаоѓаа дупките во законот во полза на криминалците ќе биде екранизирана повторно во нов spin off со куп приказни кои се случувале пред ерата на Breaking Bad. Во првата половина од 2014та година ќе можеме да ги очекуваме и првите епизоди од Better Call Saul.

Светот со оваа информација има проблем затоа што епизодите на на оваа серија ќе се прикажуваат само на NETFLIX. Ние... Нас не ни е гајле. Имаме многу појак стриминг канал од NETFLIX, се вика Zamunda.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Од кај испадна дека сите епизоди ќе бидат на Нетфликс ?
А инаку супер идејата сите епизоди од еднаш да излезат :D

Инаку спин-офов изгледа ќе биде и како приквел и како сиквел истовремено.

И се надевам дека ќе објаснат од кој се плашеше Саул кога за прв пат се сретна со Џеси и Волт :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.845
Поени од реакции
36.900

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Од кај испадна дека сите епизоди ќе бидат на Нетфликс ?
А инаку супер идејата сите епизоди од еднаш да излезат :D

Whaaaat? Од кај ова? Озбилно!? Срање. Која е поентата на серија ако Се одеднаш излезе? o_O

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Whaaaat? Од кај ова? Озбилно!? Срање. Која е поентата на серија ако Се одеднаш излезе? o_O
Па до сега така било на Нетфликс. Ти не мораш да ги гледаш сите од еднаш ако нејќеш :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Па до сега така било на Нетфликс. Ти не мораш да ги гледаш сите од еднаш ако нејќеш :D

Не знаев, мислев дека обичен web watching сервис, кај што ги пуштаат епизодите во исто време со оригиналното емитување. Глупости. Тогаш тоа не е серија ебате трендот, која е поентата на епизодата тука? На клифингерите? На „вадењето кога ти е најубаво“?

Серија треба да те остави во исчекување една недела, да развиеш дискусија, да нагаѓаш... Живееме во интернет ера во која гледајќи некоја добра серија моеш да прочиташ и размениш мислења со пола популација у тек на тие 3 месеци емитување.

А вака за да избегнам спојлери ќе треба све одеднаш да изгледам? Јебеш ако е вака. Кај се нервирам со GoT заради книгите па сеа и секоја втора серија вака ќе ја даваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom