Breaking Bad

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Песнава како песна е катастрофа, ко да е саундтрак од American Pie (некој лош дел) :)
Ама вака поврзана со оваа перверзија од серија, лазат морници од песнава... чудна работа :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Далеку е од тапа, не заебавај сеа и ти.:)
3 години у ПЦ сум го имал, гледам. Може и некад сум го пуштил(му дошол рандомот), ама не ми текнуе.
Некоја си компилација од Top 500 Rock songs. Ги склопил некој со вишок време.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.506
Поени од реакции
2.427
Како што гледам серијава или ја сакаш или ја мразиш. Нема средина.

Тој што ја сака наоѓа по длабоко мислење, бара скриени работи, истражува за серијава, гледа интервјуа, и работи што реално можеби и не се баш најдобри ги перцепира како нешто феноменално и слично.
А тој што не ја сака серијата, едноставно не е по негов вкус па смета дека сите што ја сакаат серијата се мрднати. (а не дека не се :ROFLMAO: )
Во серијата според мене се' е генијално. Ништо не е направено без врска. Така на пример, последната епизода е Felina што всушност значи... Прочитајте сами уствари. :D Генијално. Screenshot_5.png

Инаку серијата ја изгледав пред два дена и дефинитивно е најдобра што сум ја гледал до сега, а мислам дека нема ни да ми се смени тоа мислење, но сепак не се знае... Ниеден момент не ми беше досаден, знаев дека се' има смисла. Едноставно мораше Хенк да го открие Волт дека е „кралот“, но сепак не се знаеше во ниеден момент кога тоа ќе се случи, и ОП сфати во вц, според мене искрено во ниеден момент не очекував дека баш тогаш ќе го открие (или така си правев за да ми биде поубаво чувството :pipi:), иако се знаеше дека нешто ќе се деси. Убиството на Гас, па и тие гнасните неонацисти како ги уби... Како влијаеше врз целото семејство. Одењето во Њу Шемшир на планина.
Better Call Saul. Better-Call-Saul-T-Shirt.jpg
Пицата... Тој типот што ти го мења идентитетот колку мистериозно мислев дека ќе искочи уствари најобичен тип што продава правосмукалки. Од сите убиства најмногу ме погоди на Хенк.
Уствари вака-така Гејл ги направи сите работи ради книгата.
:D

Изразот на лицето на Џеси кога ја проби оградата.
Глумата 10/10. Има многу да се збори... Серијата 11/10. :D

И да се знае мојот хит деновиве. Baby Blue. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@bookfan ако ја разгледуваш темава ќе видиш еден линк што го имам постирано од vimeo, некој имал направено поврзување на песната со филмот :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да серијава е до толку генијална што вреди да се постира истиот пост 5 пати :icon_mrgr:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Почнав да ја гледам минатиот петок денес ја завршив, се оставав по цел ден пред ПЦ бетер од метот на Џеси и Волт е, како е можно да изгледаш една или две епизоди на ден ?? Импосибру.

Песната на крај ми беше финишинг блоу :place:

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Чисто онака, да ви се пофалам, сум "заразила" уште една особа со ремек-делово од серија. :cool:

P.S. колку многу песнава одговара кога по дома готвиш/средуваш. Од прееска ми е на рипит. :D

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Во серијата според мене се' е генијално. Ништо не е направено без врска. Така на пример, последната епизода е Felina што всушност значи... Прочитајте сами уствари. :D Генијално.Прегледај го приврзокот 75427

Инаку серијата ја изгледав пред два дена и дефинитивно е најдобра што сум ја гледал до сега, а мислам дека нема ни да ми се смени тоа мислење, но сепак не се знае... Ниеден момент не ми беше досаден, знаев дека се' има смисла. Едноставно мораше Хенк да го открие Волт дека е „кралот“, но сепак не се знаеше во ниеден момент кога тоа ќе се случи, и ОП сфати во вц, според мене искрено во ниеден момент не очекував дека баш тогаш ќе го открие (или така си правев за да ми биде поубаво чувството :pipi:), иако се знаеше дека нешто ќе се деси. Убиството на Гас, па и тие гнасните неонацисти како ги уби... Како влијаеше врз целото семејство. Одењето во Њу Шемшир на планина.
Better Call Saul. Прегледај го приврзокот 75429
Пицата... Тој типот што ти го мења идентитетот колку мистериозно мислев дека ќе искочи уствари најобичен тип што продава правосмукалки. Од сите убиства најмногу ме погоди на Хенк.
Уствари вака-така Гејл ги направи сите работи ради книгата.
:D

Изразот на лицето на Џеси кога ја проби оградата.
Глумата 10/10. Има многу да се збори... Серијата 11/10. :D

И да се знае мојот хит деновиве. Baby Blue. :D

Kao ne izjavi Vince Giligan pred nekoe vreme deka Felina e anagram od finale....????????????

Kajgana Shop

На врв Bottom