Во серијата според мене се' е генијално. Ништо не е направено без врска. Така на пример, последната епизода е Felina што всушност значи... Прочитајте сами уствари.

Генијално.
Прегледај го приврзокот 75427
Инаку серијата ја изгледав пред два дена и дефинитивно е најдобра што сум ја гледал до сега, а мислам дека нема ни да ми се смени тоа мислење, но сепак не се знае... Ниеден момент не ми беше досаден, знаев дека се' има смисла. Едноставно мораше Хенк да го открие Волт дека е „кралот“, но сепак не се знаеше во ниеден момент кога тоа ќе се случи, и ОП сфати во вц, според мене искрено во ниеден момент не очекував дека баш тогаш ќе го открие (или така си правев за да ми биде поубаво чувството

), иако се знаеше дека нешто ќе се деси. Убиството на Гас, па и тие гнасните неонацисти како ги уби... Како влијаеше врз целото семејство. Одењето во Њу Шемшир на планина.
Better Call Saul.
Прегледај го приврзокот 75429
Пицата... Тој типот што ти го мења идентитетот колку мистериозно мислев дека ќе искочи уствари најобичен тип што продава правосмукалки. Од сите убиства најмногу ме погоди на Хенк.
Уствари вака-така Гејл ги направи сите работи ради книгата.
Изразот на лицето на Џеси кога ја проби оградата.
Глумата 10/10. Има многу да се збори... Серијата 11/10.
И да се знае мојот хит деновиве. Baby Blue.