- Член од
- 5 август 2009
- Мислења
- 1.295
- Поени од реакции
- 484
Не знам зошто сите скокате дека приказната била феик. На почеток напишав дека сум во брак повеќе од 10 год, колку точно не можам да кажам. Веќе изнесов многу повеќе од она што треба. Датум од венчавка не можам да ви откријам, за да не кажете "тој е бе тој што ти викав, комшијата од првиот влез!!!!!"
За волја на вистината јас веќе имам пријателка која поминала низ слично и ми верува, ме разбира и ме прави среќен секоја средба и разговор со неа. Таа ми откри како стојат работите од женски агол. Сега за сега имам некој со кој можам да се поврзам многу блиску и се чувстувам како средношколец покрај неа. Како понатаму ќе се одвиваат работите останува да видиме, но едно е сигурно, нема да ви праќам овде пренос во живо.
Добро е што нешто правиш, но лошо е што тоа што го правиш не е за да ја средиш ситуацијата, напротив. Внимавај ... средношколските проблеми се многу поголеми отколку што паметиме ... ти како средношколец ќе бидеш виновен за се, но во истите г***а ја вовлекуваш и учителката. Мислиш ќе можете да се носите со проблемите кои ќе ги предизвикаат вашите „разговори“?
Навистина веруваш ...
Кога Фројд би бил жив ти пријателе би му бил инспирација за 10 нови колосални дела ...