Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво. Како тотален аматер кога станува збор за теретани, Ве замолувам да ми препорачате теретана во Центар што почнува со работа во ~7-9 наутро. Ја пронајдов FitIn и ме интересира колку чини месечна членарина кај нив, нивни посебности и карактеристики, и Ваши мислења. Фала однапред.

Здраво. Како тотален аматер кога станува збор за теретани, Ве замолувам да ми препорачате теретана во Центар што почнува со работа во ~7-9 наутро. Ја пронајдов FitIn и ме интересира колку чини месечна членарина кај нив, нивни посебности и карактеристики, и Ваши мислења. Фала однапред.
PEDERITE TUKA NE KAZUVAT

Само Technogym справи да има, некои гласини викаат со овие справи многу растел мускулот.

Дали и кај вас има се почесто сезонски вечбачи или јас ја иам љуфнато теретаната :shok2:
Цела гарда по 7 8 души исполегнати,потпрени по справите,тегови и шипки на секој ќош. На секое да му велиш да се тргни за да тренираш.
Скоро секој ден е ова. Ко ќе е газдата тука има ред, ама чим замини негде се е однопаку.

Дали и кај вас има се почесто сезонски вечбачи или јас ја иам љуфнато теретаната :shok2:
Цела гарда по 7 8 души исполегнати,потпрени по справите,тегови и шипки на секој ќош. На секое да му велиш да се тргни за да тренираш.
Скоро секој ден е ова. Ко ќе е газдата тука има ред, ама чим замини негде се е однопаку.
И јас каде што одам.

Кај и да е ќе заладит, ќе видат дека со месец два ништо не се прави и ќе се откажат.

Да, посебно понеделник.

Септември и Октомври се најлоши месеци со највеќе гужва, копиљаци од средно со почеток на школска година се напалуваат и доаѓаат да вежбаат и тоа мислам по пола клас (5-6) и сите исто вежбаат и да не се погоди исто со нив, нема шанси да стигнеш до справа (бенч особено).
али после 2-3 месеци гледаат дека нема резултати не е така лесно и се откажуваат.

Не заборавајте дека и јануари односно периодот после празниците исто така има наплив на вежбачи кои што решиле дека од Нова Година ќе почнат да вежбаат. Па тие кога ќе се исчистат ќе има мало затишје пред нова бура, односно нов наплив на оние што ќе се амбицираат да влезат во форма за на плажа. Така да стално си има некои циклуси :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom