Ska Maniac
Бараба
педериKazite pederi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
педериKazite pederi
PEDERITE TUKA NE KAZUVATЗдраво. Како тотален аматер кога станува збор за теретани, Ве замолувам да ми препорачате теретана во Центар што почнува со работа во ~7-9 наутро. Ја пронајдов FitIn и ме интересира колку чини месечна членарина кај нив, нивни посебности и карактеристики, и Ваши мислења. Фала однапред.
DALI SAMI VEZBAJAT TIJA BRAD???Само Technogym справи да има, некои гласини викаат со овие справи многу растел мускулот.
Technogym e za seljaci, samo prime usa i atlantis.Само Technogym справи да има, некои гласини викаат со овие справи многу растел мускулот.
И јас каде што одам.Дали и кај вас има се почесто сезонски вечбачи или јас ја иам љуфнато теретаната
Цела гарда по 7 8 души исполегнати,потпрени по справите,тегови и шипки на секој ќош. На секое да му велиш да се тргни за да тренираш.
Скоро секој ден е ова. Ко ќе е газдата тука има ред, ама чим замини негде се е однопаку.
Да, посебно понеделник.Дали и кај вас има се почесто сезонски вечбачи или јас ја иам љуфнато теретаната
Цела гарда по 7 8 души исполегнати,потпрени по справите,тегови и шипки на секој ќош. На секое да му велиш да се тргни за да тренираш.
Скоро секој ден е ова. Ко ќе е газдата тука има ред, ама чим замини негде се е однопаку.
Ова е последниот период за #telo_za_plazaИ не заборавајте ги Април до Јуни![]()