Ти си мој типДобра мајка има Виталиј, Милфериште
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си мој типДобра мајка има Виталиј, Милфериште
Точно никој нема да ти кажи колку кила можиш да намалиш на месец и колку е здраво тоа, па ако сака на глава нека застани, тоа можеш само ти лично да го дознаеш.Колку кила е идеално да намалуваш на месец со тоа да ја одржиш колку што можеш мускулната маса, а да губиш што повеќе сало, моментално сум 102кг планирам до август да намалам 18кг(3кг на месец), дали е добро да го забрзам намалувањето или да го намалам?Од суплементација користам whey и fat burner.
Прашањето не ми беше колку кила можам да намалам за месец дена тоа зависи до исхраната секако, сакав да кажам кое е идеалното намалување на килажата за месец дена за да се задржи максимално губењето на мускулна масаТочно никој нема да ти кажи колку кила можиш да намалиш на месец и колку е здраво тоа, па ако сака на глава нека застани, тоа можеш само ти лично да го дознаеш.
Друго, се зависи од храната и тренингот. Суплементи мање више и не се многу важни, освен како додатоци (whey како замена за оброк, fat burner како некој вид на preworkout).
минимално ваљдаПрашањето не ми беше колку кила можам да намалам за месец дена тоа зависи до исхраната секако, сакав да кажам кое е идеалното намалување на килажата за месец дена за да се задржи максимално губењето на мускулна маса
Ne.Здраво другари би сакал едно прашање да поставам . Се надевам ке ми помогнете. Одам во теретана е сега дали ако ги форсирам нозете со поголеми тежини ќе изгубам на брзина во трчање? Ви благодарам.
Па јас не би спремал маратон/полумаратон-20/40км на трака у никој случај, али кога станува збор за 5км не би требало да е проблем. Рачунај дека ќе изгубиш на сила ако трчаш пред кревање и обратно. Затоа најдобра варијанта ти е кеј али кога веќе немаш време шта чеш...Ме интересира дали траките за трчање во теретана може да те спремат кондициски исто како да трчаш пример по кеј. Сакам да го спремам 5 км маратонот, но неам многу време. Ако одам да трчам не ќе можам да одам во теретана и обратно. Па дали би можел на траките да го спремам?
На муабетот, еве го Кевин, али со оваа форма не е ни за топ 10 за големи натпреварувања како Мр Олимпија или Арнолд Класик.Делуваше без душа а и во лицето многу чуден, првпат тука го гледам уствари остарен дека е и дека има речиси 50 години. Стомакот малце поподуен му е од вообичаено и тоа дека едвај се стегаше, ради ова вајда изгуби. Бонак си напредува во кариерата супер, он е можда новиот убиец на џинови, ако не извади Реми максимум од себе може да го јаде од Бонак понатака. Кај Бонак маана гледам во рамењата, рацете му доминираат во однос на рамењата, градите исто се малку назад... другото ми делува одлично. Инаку на Роли Винклар сум голем фан ама нема сеуште финоча и детаљи за да биде најдобар, има 40 години така да прашање е и дали ќе успее многу да подобри во скоро.
Не дека очекувам нешто бомбастично да направи ама ме интересира Леврони колку успеал да ги подобри нозете, што и да направи не е битно, одвај чекам да го видам на сцена (веројатно за последен пат), он ми е во топ 3 натпреварувачи што се појавиле било кога.
Прашањево во главно го поставив зошто кога трчам на трака воопшто не се уморувам. На кеј истата должина со горе долу исто темпо ме преморува, а на трака лабаво си ја претрчувам. Затоа ми е чудно.Па јас не би спремал маратон/полумаратон-20/40км на трака у никој случај, али кога станува збор за 5км не би требало да е проблем. Рачунај дека ќе изгубиш на сила ако трчаш пред кревање и обратно. Затоа најдобра варијанта ти е кеј али кога веќе немаш време шта чеш...
Го видов да, кондицијата многу слаба... кај стомакот ептен лошо изгледа, подобра кондиција изваде пред година ипол. Нозете му се подобри од тогаш секако, али сепак тоа е тоа, некои работи не се враќаат назад.На муабетот, еве го Кевин, али со оваа форма не е ни за топ 10 за големи натпреварувања како Мр Олимпија или Арнолд Класик.