Океј,мисли ти,јас не давам да ме прави некој будала во здрав мозок.Си чул некад за заработување пари на будали ? епа такви се и овој,и оној од п90х,и ред други вакви фаци кои убедуваат дека се натурал.Како оној црнецот,ханибал или како се викаше,што тврди дека само од стрит вежби е таков и дека од мисирката и стекот е толкав...стварно не знам со која вежба можеш да извежбаш горна груда како неговата,рамо,трапез,долен дел од грб.Така да ти верувај и нека те ебат у мозок и мисли дека one day ќе бидеш таков.За вакво тело да имаш треба 10 години ни на слава да не каснеш благо на слава или газиран сок да се напиеш или алкохол,нит за твој роденден,нит син кога ќе ти се роди нит ќерка.Верувам тоа не го прават овие,туку парите ги трошат на курви и алкохол кои ги заработиле денски на такви будали кои во америка масовно ги купуваат нивните програми за вежбање,исхрана,пиење,суплементи,спиење,а навечер ги трошат на тоа што кажав.
ЕДИТ-телото до 3 години максимум 4 може природно да расте и да се развива со вежбање.Потоа стагнира.
Добро, за брандон првин не ни реков дека тврдам дека не користи, реков дека го почитувам како човек и тоа што го прави, првото видео кога му го видов било поставено пред едно 4-5години можда и повеќе, тогаш типот е слаб но дост дефиниран и стандар повеќе се базирал на калистетика, а со текот на времето а тоа се повеќе години стигнал до овој степен.А нема некоја си перфектна форма да се се вика дека 100% е на стероиди.
Еве еден артикал за него http://nattyornot.com/brandon-carter-highlifeworkout-natural-steroids/
И од кај тоа дека телото расте максимум 4години од природно вежбање, што значи тоа дека ако сум почнам од 14години да вежбам до 18 ке растам послем кога хормоните ми се на највискоко ниво ке стагнирам ?