Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај некој од вулканизерите можиш да прашаш.Каде да најдам голема,тракторска или од камион гума ?
Shto mislite za apchinja pivski kvasec? Dali pomaga za namaluvanje na zhelbata za jadenje? Nekoi iskustva? Fala.
Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk
Znachi dokolku cel mi e da snizham body fat so sredena ishrana, ova nema da mi pomogne mnogu?Не помагаат во намалување на желбата за јадење. Напротив, би требало да ти го подобрат апетитот.
Праам по два тренинга(сабајле и вечер) Купив амино, БЦАА, глутамин и креатин. Кога и како да ги пијам? Фала
БЦАА ти се аминокиселини (леуцин, изолеуцин, валин), какви други амино си купил?Праам по два тренинга(сабајле и вечер) Купив амино, БЦАА, глутамин и креатин. Кога и како да ги пијам? Фала
Amino 2200 od get readyБЦАА ти се аминокиселини (леуцин, изолеуцин, валин), какви други амино си купил?
Јас ги пиев сите пред и после тренинг (креатинот може и 5г насабајле, 5г после тренинг)
Amino 2200 od get ready
Нема воопшто нида ти наштети, ако исхраната е како што е потребно избалансирана, со паметен пристап кон физичка активност.Znachi dokolku cel mi e da snizham body fat so sredena ishrana, ova nema da mi pomogne mnogu?
Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk
Друже помалце следиго Кристијан Голубович на фбКаде да најдам голема,тракторска или од камион гума ?
Дали има нешто повеќе ефект ако трчам во 8 сабајле??? дали ке има некој поголем ефект одколку во 8 навечер?[DOUBLEPOST=1401652325][/DOUBLEPOST]
Друже помалце следиго Кристијан Голубович на фб![]()
Дали има нешто повеќе ефект ако трчам во 8 сабајле??? дали ке има некој поголем ефект одколку во 8 навечер?[DOUBLEPOST=1401652325][/DOUBLEPOST]
Друже помалце следиго Кристијан Голубович на фб![]()