Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да најдам голема,тракторска или од камион гума ?

Shto mislite za apchinja pivski kvasec? Dali pomaga za namaluvanje na zhelbata za jadenje? Nekoi iskustva? Fala.

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Shto mislite za apchinja pivski kvasec? Dali pomaga za namaluvanje na zhelbata za jadenje? Nekoi iskustva? Fala.

Не помагаат во намалување на желбата за јадење. Напротив, би требало да ти го подобрат апетитот.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Не помагаат во намалување на желбата за јадење. Напротив, би требало да ти го подобрат апетитот.
Znachi dokolku cel mi e da snizham body fat so sredena ishrana, ova nema da mi pomogne mnogu?

Праам по два тренинга(сабајле и вечер) Купив амино, БЦАА, глутамин и креатин. Кога и како да ги пијам? Фала

Праам по два тренинга(сабајле и вечер) Купив амино, БЦАА, глутамин и креатин. Кога и како да ги пијам? Фала

ОД што ти се состои тренингот ?

амино и бцаа си купил? глутаминот после тренинг,бцаа пред или за време на тренинг,креатинот од сабајле 5 грама,после тренинг 5 грама,или ако сакаш прави ја фазата на полнење 4x5gr,5 дена по ред.

БЦАА ти се аминокиселини (леуцин, изолеуцин, валин), какви други амино си купил?

Јас ги пиев сите пред и после тренинг (креатинот може и 5г насабајле, 5г после тренинг)

БЦАА ти се аминокиселини (леуцин, изолеуцин, валин), какви други амино си купил?

Јас ги пиев сите пред и после тренинг (креатинот може и 5г насабајле, 5г после тренинг)
Amino 2200 od get ready

Znachi dokolku cel mi e da snizham body fat so sredena ishrana, ova nema da mi pomogne mnogu?

Нема воопшто нида ти наштети, ако исхраната е како што е потребно избалансирана, со паметен пристап кон физичка активност.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Дали има некој вежбано според Ice Cream Fitness 5x5 програмата, и доколку има некој, нека сподели лично искуство :D

Дали има нешто повеќе ефект ако трчам во 8 сабајле??? дали ке има некој поголем ефект одколку во 8 навечер?[DOUBLEPOST=1401652325][/DOUBLEPOST]
Каде да најдам голема,тракторска или од камион гума ?
Друже помалце следиго Кристијан Голубович на фб :)

Дали има некој што ја има користено AIR ALERT програмата за зголемување на силата на мускулите на нозете и секако за одразот ? незнам дали на вистинско место го поставувам ова прашање ама како и да е споделете искуство ако сте ја користеле оваа програма,дали е ефективна дали вреди и тн.

air alert.jpg

Дали има нешто повеќе ефект ако трчам во 8 сабајле??? дали ке има некој поголем ефект одколку во 8 навечер?[DOUBLEPOST=1401652325][/DOUBLEPOST]

Кој Кристијан Голубович бе,цел свет вежба на такви гуми,не го измислил он тоа.[DOUBLEPOST=1401660619][/DOUBLEPOST]

И да,ќе има поголем ефект од сабајле,помалце дува ветер па нема толку да те гура у грб ветерот,повеќе ќе работат нозете,и така повеќе ќе ги развиеш и поголема кондиција ќе набиеш:tapp:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom