- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Ако јадеш како треба, неДали ептен се паѓа на форма ако си болен и не вежбаш 5-6 дена ? XD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако јадеш како треба, неДали ептен се паѓа на форма ако си болен и не вежбаш 5-6 дена ? XD
си пробал 2 мускулни партии да вежбаш во еден ден? Малку е потешко ама ако се нема време...грб, рамо, нозе (во едно преден и заден дел), раце предни, раце задни, гради. Обично се правaт комбинации од помала и поголема мускулна партија кои нема да си пречат една на друга во ист ден.од одредени причини сум спречен да вежбам поточно програмата да си ја терам 6 дена...дај те предлог некоја програма што е до 3 пати неделно по можност да е цело тело ( прв пат ке ми биде цело тело да вежбам )
Па гледај, ја ова почнав уште пред 1 година вежбиве а исхранава ми е сефтеИ сеуште не сум изграден... Фората е ако се јаде леб да се јаде црн, вечера да немаш и да јадеш умерено.. вака више 1 месец со исхранава и супер се симињаа килограми
)
имам вежбано и така и по една партија еднаш неделно, последната програма шо ја терав беше секоја партија 2 пати неделно 6 дена у неделата и седмиот пауза ама не можам да терам толку ден спречен сум и не смеам да форсирам килажи одредено време затоа барам до 3 пати неделно цело тело на тренинг да го поминувамси пробал 2 мускулни партии да вежбаш во еден ден? Малку е потешко ама ако се нема време...грб, рамо, нозе (во едно преден и заден дел), раце предни, раце задни, гради. Обично се правaт комбинации од помала и поголема мускулна партија кои нема да си пречат една на друга во ист ден.
Што е грб, а што грбни?Prv den gradi so biceps
Vtor den grb so triceps
Tret den ramo i grbni
Cetvrt den stomacni i noze
Peti den odmor
Dali ovaa programa e dobra za pocetnik ?