Декстроза пред тренинг не
Одсабајле после спиење со сите витамини и омега 3 да се надоплнам,кога е тренингот не знаеме зашто може да биде и одсабајле и навечер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Декстроза пред тренинг не
Ќе ти препорачам витамините да не ги земаш сабајле на гладен стомак туку со најобемниот оброк затоа што добар дел од нив за да се апсорбираат се потребни масти (витамин А, Д, Е и К)Одсабајле после спиење со сите витамини и омега 3 да се надоплнам,кога е тренингот не знаеме зашто може да биде и одсабајле и навечер.
Ќе ти препорачам витамините да не ги земаш сабајле на гладен стомак туку со најобемниот оброк затоа што добар дел од нив за да се апсорбираат се потребни масти (витамин А, Д, Е и К)
По навика така ги земам,мислиш после доручек(овес)?По ручек некако не ми штима.
И мене ме интересира + Л-Карнитин?Здраво дали некој има искусено и знае за Yohimbe апчиња за слабеење. Да ми каже искуство и правилна употреба?
Немај гајле, ова веројатно само ти го приметуваш и никој друг кога те гледа. Не се оптеретувај со поголема тежина на другата рака, вежбај рамномерно со двете раце и зголемувај тежини со тек на месеци ќе се израмни таа разлика.Значи десниот бицепс ми е поголем од левиот за сантим ипол ( претпоставувам дека тоа се должи и до тоа што сум деснак) . Кога вежбам бицепс од сите вежби правам повеќе повторуванња со лева рака но пак ништо не се менува.Ваше мислење што како да правам за да ги изедначам колку толку дека глупо изгледа:/
а амино да зиам после кардио или пред? хи
L-Carnitine nema da ti pomogni mnogu okolu namaluvanje na telesnata tezina, sega sepak sekoja hemija deluva na sekoj organizam razlicno...na nekogo poveke na nekogo pomalku (moe mislenje okolu hemijata pomaga no najmnogu vlijae vrz psihata odnosno togas sme pomotivirani i mislime deka toa ni pomaga najmnogu), jas imav golemi problemi so telesnata tezina i probav mnogu hemiii vo vrska so toa se napiv duri i nesto sto e mnogu stetno (GlobaL Poison), no bi vi pomognalo samo kardio vezbi + trcanje i vasite problemi se reseni dodeka go praktikuvate toa (sepak metabolizam si e metabolizam ako si sklon kon debeleenje pak ke gi vratis dokolkuse opustis malku)...inace L-carnitine ne e steten, doktorite go preporacuvaat da se zema i za podobrena cirkulacija i dava dosta energija...pozzИ мене ме интересира + Л-Карнитин?
Пред или за време на кардио за да превенираш трошење на мускулитеа амино да зиам после кардио или пред? хи
Здраво дали некој има искусено и знае за Yohimbe апчиња за слабеење. Да ми каже искуство и правилна употреба?
Јас сум пробал еднаш,држев строга диета и функцинираше плус вежбање.Али прво да си земам пари па ќе размислам,сум зел Lipo 6x и добри беа бев задоволен иако бев хиперактивен и неможев да спијам.L-Carnitine nema da ti pomogni mnogu okolu namaluvanje na telesnata tezina, sega sepak sekoja hemija deluva na sekoj organizam razlicno...na nekogo poveke na nekogo pomalku (moe mislenje okolu hemijata pomaga no najmnogu vlijae vrz psihata odnosno togas sme pomotivirani i mislime deka toa ni pomaga najmnogu), jas imav golemi problemi so telesnata tezina i probav mnogu hemiii vo vrska so toa se napiv duri i nesto sto e mnogu stetno (GlobaL Poison), no bi vi pomognalo samo kardio vezbi + trcanje i vasite problemi se reseni dodeka go praktikuvate toa (sepak metabolizam si e metabolizam ako si sklon kon debeleenje pak ke gi vratis dokolkuse opustis malku)...inace L-carnitine ne e steten, doktorite go preporacuvaat da se zema i za podobrena cirkulacija i dava dosta energija...pozz