Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Значи прашањето ми беше не да се стимулира да расте, туку опозитното, да нерасне туку само да се одржава, дали треба со помали тежини повеќе пати или едноставно си исти тежини константно, малце нејасно ми изгледа со исти но ипак .. :smir:

Едноставо, прави го обратното од напишаното или држисе до границите на тоа.

Едноставо, прави го обратното од напишаното или држисе до границите на тоа.

Ѓороски кај да го најдеме списаниево ХЕРКУЛЕС ако е веке излезено во продажба

Ѓороски кај да го најдеме списаниево ХЕРКУЛЕС ако е веке излезено во продажба

Следната недела ќе го има во продажба, ќе ви кажам точно каде можете да го побарате.

ако си тука уште ...продавницата кај ви се наоѓа ?

Без разлика на која позиција, ќе бидам дел од бодибилдингот додека можам здравствено. А поради тоа што ова е бодибилдинг тема, значи ќе бидам овде меѓу вас.
Во моментов производите кои јас ги продавам се продаваат преку неколку дистрибутери низ Македонија и мене лично. Сеуште без продавница, но и тоа ќе биде. Премногу влегов со организирање на Европското 2008, па ми треба период на стабилизирање. Малку лош период, ама тоа е среќа.

Значи прашањето ми беше не да се стимулира да расте, туку опозитното, да нерасне туку само да се одржава, дали треба со помали тежини повеќе пати или едноставно си исти тежини константно, малце нејасно ми изгледа со исти но ипак .. :smir:
mnogu zavisi vo kakva forma sakash da se odrzuvash,tezina,obem,cistina,gustina na muskuli i sl

mnogu zavisi vo kakva forma sakash da se odrzuvash,tezina,kvalitet,obem,cistina,gustina na muskuli,simetrija i sl.

mnogu zavisi vo kakva forma sakash da se odrzuvash,tezina,obem,cistina,gustina na muskuli i sl

незнам како да се изјаснам, да речеме имам 179 со 70 , океј форма, варирање 1-2 минус плус океј, но да останам во тие граници, и мускулите исто.. сакам да одржавам форма на мускули, чистина и обем да си останат исти, но не и да се зголемуваат, како да го изведам тоа, Г-динот Ѓороски ми спомна опозитно од напишаното, но воопшто не го укапирав тоа... благодарам.

незнам како да се изјаснам, да речеме имам 179 со 70 , океј форма, варирање 1-2 минус плус океј, но да останам во тие граници, и мускулите исто.. сакам да одржавам форма на мускули, чистина и обем да си останат исти, но не и да се зголемуваат, како да го изведам тоа, Г-динот Ѓороски ми спомна опозитно од напишаното, но воопшто не го укапирав тоа... благодарам.
e pa i toa e malku komplicirana rabota,treba da vezbash isto kako i do sega,ne zapnuvaj so intenzivni treninzi,tezini i sl.hrana normalna kako i do sega(ist ili slicen rezim na ishrana)...nishto posebno,ako pocuvstvuvash deka pocnuvash da pagjash vo forma pravi pointenzivni treninzi i prilagodi ja hranata(zbogati ja so proteini i JH),a ako osetish deka napreduvash povekje od sakanoto namali go intenzitetot na treninzite i vnesot na hrana...ednostavn balansiraj so ovie raboti i ke bide ok...

Без разлика на која позиција, ќе бидам дел од бодибилдингот додека можам здравствено. А поради тоа што ова е бодибилдинг тема, значи ќе бидам овде меѓу вас.
Во моментов производите кои јас ги продавам се продаваат преку неколку дистрибутери низ Македонија и мене лично. Сеуште без продавница, но и тоа ќе биде. Премногу влегов со организирање на Европското 2008, па ми треба период на стабилизирање. Малку лош период, ама тоа е среќа.
За кои прозводи станува збор т.е. од кои фирми и брендови.
п.с. Во Кавадарци кој ви е дистрибутер ?

Се работи за шпански бренд, HARDCORE е нивното име.
За дитрибутер во Кавадарци, ти пратив пп.

Дечки пиел некој јајца од тие малите од препелица после тренинг ????????
Имам слушано дека е добро да ги пиеш и дека белката има многу протеини ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom