- Член од
- 26 декември 2009
- Мислења
- 264
- Поени од реакции
- 194
90% од вежбачи појма немав.Не ја правам, него јас знам дека го фаќа предното рамо главно, а 90% од вежбачите ја прават за задно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
90% од вежбачи појма немав.Не ја правам, него јас знам дека го фаќа предното рамо главно, а 90% од вежбачите ја прават за задно.
Сум слушнал дека и згибовите ги прават за рамоНе ја правам, него јас знам дека го фаќа предното рамо главно, а 90% од вежбачите ја прават за задно.
Трпам.Како се справувате со воспалување на мускулите после вежбање(нареднио ден)? Зимам магнезиум спорт директ кесичките шо са, беше пил и парацетамол толку шо ме болеа ама не помага.
Одмор, мраз, повеќе хидратација, минерали, витамини, храна и зачини што намалуваат инфламација, трпење, ибупрофен...Како се справувате со воспалување на мускулите после вежбање(нареднио ден)? Зимам магнезиум спорт директ кесичките шо са, беше пил и парацетамол толку шо ме болеа ама не помага.
Абе и ја трпам, кд одеше пред некоја година после секој тренинг беше воспален, ама не беше како сга шо мие, 3-4 дна воспален и едвај раците ги дигашеТрпам.
Ако боли значи добро е извежбано![]()
Смени тренинг партнер, некој те прегорел бајаги : )Абе и ја трпам, кд одеше пред некоја година после секој тренинг беше воспален, ама не беше како сга шо мие, 3-4 дна воспален и едвај раците ги дигаше
Како вежбаш ? Колко серие правиш ? Свака серија до отказ ли ти е ? Правиш ли дилоуд ?Абе и ја трпам, кд одеше пред некоја година после секој тренинг беше воспален, ама не беше како сга шо мие, 3-4 дна воспален и едвај раците ги дигаше
Не бе сам вежбамСмени тренинг партнер, некој те прегорел бајаги : )
првите две серии загревање после две до крајКако вежбаш ? Колко серие правиш ? Свака серија до отказ ли ти е ? Правиш ли дилоуд ?
Не ја правам, него јас знам дека го фаќа предното рамо главно, а 90% од вежбачите ја прават за задно.
Колко серие правиш у едн тренинг и укупно недељно по мускулну групу ?Не бе сам вежбам
првите две серии загревање после две до крај
Моментално вежбам едншка секоја мускулна група неделно и за секоја група различно вежби и серии, отприлика секоја група по 6-7 вежби и по 3-4-5 серииКолко серие правиш у едн тренинг и укупно недељно по мускулну групу ?
Брееееј што збориш бее ??? Ај овакој најпросто. Наредну недељу не вежбај, а после наредни 6-8 недеље прави по максимум 10 серие по мускулну групу недељно.Моментално вежбам едншка секоја мускулна група неделно и за секоја група различно вежби и серии, отприлика секоја група по 6-7 вежби и по 3-4-5 серии
Зашо бе само 10 серии? Не ли е премалце тоаБрееееј што збориш бее ??? Ај овакој најпросто. Наредну недељу не вежбај, а после наредни 6-8 недеље прави по максимум 10 серие по мускулну групу недељно.
Чекај озбиљан ли си ? Стварно ли мислиш дека можеш да се опоравиш од 20 + сета недељно ?Зашо бе само 10 серии? Не ли е премалце тоа