- Член од
- 23 декември 2015
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 2
Може ли да ми дадете мислење што е подобро прво да се стопат мастите па да се гради мускулна маса, или прво мускулна маса па топење на масти. или најдобро е двете истовремено???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли да ми дадете мислење што е подобро прво да се стопат мастите па да се гради мускулна маса, или прво мускулна маса па топење на масти. или најдобро е двете истовремено???
?ni toa ni toa nema da go postignes
Ако си почетник рекомпозиција е можна, односно и двете топење масти и додавање мускулатура.Може ли да ми дадете мислење што е подобро прво да се стопат мастите па да се гради мускулна маса, или прво мускулна маса па топење на масти. или најдобро е двете истовремено???
Не е.Дали е лошо да се пие протеини,гејнери на 14 год? Имам другари што пијат..
Имав исто така болки почнав мртво и чучањ да правам болката ми ја снемаИсто колку и со други спортови, т.е. во 99% случаи НЕ.[DOUBLEPOST=1450810932][/DOUBLEPOST]
Мене најмногу ми има помогнато ролање на цилиндар (кај нас го продааваат во продавниците кои држат опрема за јога) инаку претходно ми беше доста лоша состојбата, неможев кола да возам подолго од 30 минути без болки да ми се јават, денот кога патував на одмор ми беше пекол, додека не започнав со ролање.
Таа што ти прави повеќе ќеф. Внеси ја во предвид и push/pull/legs x1 како опција. Али на крај краева се додека имаш progressive overload најискрено исти курац е. Претходно би ја дал и SL5x5, али дебилна е фреквенцијата на чучњеви. Скроз друг проблем, да не навлагам тука.
reddit.com/r/bodyweightfitness > програмата во FAQ е твоето решение. Остај ги овие мајк ченг срања на страна.
Не бе Мајк Ченг батали го, ѕирни Луи Марко, Тони Хортон, Barstarzz...Овие вежби добри ли се за почетник,за да се прават по дома??
[DOUBLEPOST=1451687388][/DOUBLEPOST]И каде може да се купи вратило и по која цена се отприлика?