S
StormRage
Гостин
Море едно столче од пластичнине или оние на склопување... и седни онаму горе по ќошојне... не морат за се да се плаќат хехе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да те подразочарам Бон нема да имаат концерт Белград откажаа освен ако одиш во Загреб на 19ти.... јас сакам да одам на Металика алиииии Боб Дилааан,дали за Бон Џови или за овој? Фак.
.
да те подразочарам Бон нема да имаат концерт Белград откажаа освен ако одиш во Загреб на 19ти.... јас сакам да одам на Металика алиииии Боб Дилааансакам и таму на крај изгледа и јас ќе ви се придружам со столчето :S
а дали знае некој колку е картата за Norah Jones и дали го потврди настапот на 9ти август?
да те подразочарам Бон нема да имаат концерт Белград откажаа освен ако одиш во Загреб на 19ти.... јас сакам да одам на Металика алиииии Боб Дилааансакам и таму на крај изгледа и јас ќе ви се придружам со столчето :S
а дали знае некој колку е картата за Norah Jones и дали го потврди настапот на 9ти август?
и јас само ова го знамНема никаква информација за карти.Инаку мислам дека е потврдено дека ќе доаѓаат на Охридско лето
http://www.vest.com.mk/?ItemID=1D3499AD87B41E4888034420F44C7898&arc=1
а после ова немам слушнато ништо повеќе.![]()
Па веќе ако одиш на 19ти мај ти се во ЗагребWHAAAAAAAAAAAAT????
Бон џови ќе нема концерт у Белград:ija::shok::nerv:
Леле бееееее пааааа ја со душа го чекам тоа ке немалоооо уфффф!!!![]()
Знам,по кратко време се воспостави дека медиумите само си ширеле дезинформации,не дека тие откажале,и во дневен печат во Србија кажаа дека ќе доаѓале,но ништо од тоа. Истрчаа како прле пред магаре шо викамеда те подразочарам Бон нема да имаат концерт Белград откажаа освен ако одиш во Загреб на 19ти.... јас сакам да одам на Металика алиииии Боб Дилааансакам и таму на крај изгледа и јас ќе ви се придружам со столчето :S
ПРвиот пост и насловот се контрадикторни. Денес му ај посетив официјалната страна, и го има Скопје на листата. За карти нема ништо. Не верувам дека ке се 4000 , мислам дека ке е помалку. Доколку е во Охрид( а Скопје пиши таму) може да достигне таа цена, ама во Скопје не верувам.Како и да е ИДАМ ГАРАНТ