Bob Dylan во Скопје - 4.6.2010

Море едно столче од пластичнине или оние на склопување... и седни онаму горе по ќошојне... не морат за се да се плаќат хехе

,дали за Бон Џови или за овој? Фак.
.
да те подразочарам Бон нема да имаат концерт Белград откажаа освен ако одиш во Загреб на 19ти.... јас сакам да одам на Металика алиииии Боб Дилааан :( сакам и таму на крај изгледа и јас ќе ви се придружам со столчето :S
а дали знае некој колку е картата за Norah Jones и дали го потврди настапот на 9ти август?

да те подразочарам Бон нема да имаат концерт Белград откажаа освен ако одиш во Загреб на 19ти.... јас сакам да одам на Металика алиииии Боб Дилааан :( сакам и таму на крај изгледа и јас ќе ви се придружам со столчето :S
а дали знае некој колку е картата за Norah Jones и дали го потврди настапот на 9ти август?

Нема никаква информација за карти.Инаку мислам дека е потврдено дека ќе доаѓаат на Охридско лето

http://www.vest.com.mk/?ItemID=1D3499AD87B41E4888034420F44C7898&arc=1

а после ова немам слушнато ништо повеќе.:toe:

LoL.... 4000 denari vi se mnogu ?... za vakov muzicar bi dal i 8000 ... go slusam od mal... mora da odam!

Боб Дилан е уште жив ???

Срам да му е!

WHAAAAAAAAAAAAT????
Бон џови ќе нема концерт у Белград:ija::shok::nerv:
Леле бееееее пааааа ја со душа го чекам тоа ке немалоооо уфффф!!!:tapp:

ке дадам 4000 ама да ми свири на уво :)

Нема никаква информација за карти.Инаку мислам дека е потврдено дека ќе доаѓаат на Охридско лето

http://www.vest.com.mk/?ItemID=1D3499AD87B41E4888034420F44C7898&arc=1

а после ова немам слушнато ништо повеќе.:toe:
и јас само ова го знам :((

WHAAAAAAAAAAAAT????
Бон џови ќе нема концерт у Белград:ija::shok::nerv:
Леле бееееее пааааа ја со душа го чекам тоа ке немалоооо уфффф!!!:tapp:
Па веќе ако одиш на 19ти мај ти се во Загреб

4000 за Bob Dylan не се многу. Вреди да се дадат парите.
Кој ќе оди убаво нека си помине.

Најверојатно ќе дојде во Скопје, а цената на картите уште не е официјално објавена. Еве што пишува во денешниот број на Утрински весник:

Концерт во Скопје на 4 јуни!

Веста за доаѓање на Боб Дилан во Македонија што „Утрински весник“ ја објави уште во декември минатата година, конечно, е потврдена. Како што е објавено на неговата официјална веб-страница (www.bobdylan.com), легендарната рокенрол ѕвезда дефинитивно ќе настапи пред нашата публика на 4 јуни, со голем концерт во Скопје, чии детали, меѓу кои и конечното место на одржување, како и цената на влезниците, дополнително ќе бидат објавени.

Организаторот на концертите во Скопје и во Белград, „Авалон продукција“, вчера остана затворен за какви било детали околу претстојните концерти на големата ѕвезда. Официјално соопштение, како што информираат од „Авалон“, ќе следува во текот на наредниве денови.

Покрај Скопје, американскиот рок-музичар, по настапите во март во Јапонија и во Јужна Кореја, на 2 јуни ќе свири во Букурешт, на3 јуни е во Софија, по Скопје (4 јуни) ќе продолжи во Белград (најверојатно во белградска „Арена“) за каде е резервиран терминот 6 јуни, а веќе на 7 јуни го очекува хрватската публика во Загреб. На веб- страницата на Дилан се објавени и термините за уште четири концерти во јуни, меѓу кои се Братислава (9 јуни), Прага (11 јуни), на 12 јуни е во Линц, а на 13 јуни ќе гостува во Љубљана.

Боб Дилан (69) е еден од највлијателните музичари во светот што го одбележаа 20 век. Тој во октомври минатата година го издаде и нов албум „Christmas in the heart“, на кој се наоѓаат традиционални божикни песни, а целиот приход е наменет за хуманитарни цели. (К.Ш.)

Знам,по кратко време се воспостави дека медиумите само си ширеле дезинформации,не дека тие откажале,и во дневен печат во Србија кажаа дека ќе доаѓале,но ништо од тоа. Истрчаа како прле пред магаре шо викаме :)

Ај остај го елтон, за 50еур може слободно да се оде на Ерик Клептон у београдска арена. И сите артисти идат во мкд на залезот на кариерата ( до некаде и нормално). 70 години ебате, тина тарнер не му е рамна.

ПРвиот пост и насловот се контрадикторни. Денес му ај посетив официјалната страна, и го има Скопје на листата. За карти нема ништо. Не верувам дека ке се 4000 , мислам дека ке е помалку. Доколку е во Охрид( а Скопје пиши таму) може да достигне таа цена, ама во Скопје не верувам.:pipi: Како и да е ИДАМ ГАРАНТ

ПРвиот пост и насловот се контрадикторни. Денес му ај посетив официјалната страна, и го има Скопје на листата. За карти нема ништо. Не верувам дека ке се 4000 , мислам дека ке е помалку. Доколку е во Охрид( а Скопје пиши таму) може да достигне таа цена, ама во Скопје не верувам.:pipi: Како и да е ИДАМ ГАРАНТ

Првиот болд е бидејќи темата е отворена пред полни 2 месеца, кога организаторите пуштаат шпекулации да се осети пулсот на публиката.

Вториот болд, не ми текнува колку беше за Дијана Крал, ама мислам дека беше 3.000. Поради тоа сосема е возможна цена од 4.000
Не заборавај дека стариов има публика од твоја возраст, па се до негова, така да, ќе се најдат народни херои и хероини кои ќе опрчат картичките за да го чујат и видат во живот.
Доколку е во универзална сала, мислам дека ќе биде крајно време да се снабдат со читачи за кредитни картички :)

Да бе, сега кога остарел и е пред умирање, ќе помине у Македонија да собере некој денар од и така сиромашните Македончиња...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom