Bob Dylan во Скопје - 4.6.2010

:vozbud:
Добро ако е до 4000, се надевам нема да биде поскапо.
И сега,официјално ова на 4ти?:pipi::pipi:

њуз:
ОФИЦИЈАЛНО: ГОЛЕМИОТ BOB DYLAN НА 4ТИ ЈУНИ ВО МЕТРОПОЛИС АРЕНА!!! Влезниците од 2000ден. до 4000ден.
Почитувани,

со големо задоволство ве информираме дека најголемото живо има на музиката Bob Dylan ќе одржи концерт на 4 јуни во Метрополис Арена во Скопје!

За да одговориме на сите вкусови и да се прилагодиме на сечиј стандард се одлучивме за комбинирана сала: седење и стоење, со следниве цени на влезници, кои ке бидат во продажба од понеделник 10 мај:

2000 денари/стоење.
2500 денари/стоење галерија
3000 денари/седење.
4000 денари/седење ВИП.

Сите четири вида на карти се ограничени а може да се набават и резервираат на следните продажни места.

Повеќе детали за овој настан ќе бидат кажани на прес конференцијата закажана за четврток во 11ч. во прес салата на Бизнис центарот на Скопски Саем.

Ваша,
Авалон Продукција

По филм е на антички да се слуша.
Еден апел до премиерот:Купи ми карта за седење!

Како што реков погоре добро ако е до 4000.
Цената е солидна,барем јас очекував дека може да биде и доста повисока.

kdri8l.jpg

Најверојатно ќе одам со другар. За билети ќе видиме, знам само дека стоечки не е тој филинг, плус ептен е далеку.

За жал нема да сум во Македонија тој период, нема да можам да одам... :( Штета, стварно ми е криво. :(

Картите се пазарени, одам со мој пријател. Да се види Роберт во живо ... вреди!!!

Нека ме просветли некој каква е ситуацијата околу внесување на фотоапарати, прават проблеми или.. пошто нормално како и на секоја карта за било кој концерт пишува дека е забрането:toe:?

А внатре фрчат блицеви. :pos:

Забрането е доколку носиш професионален апарат а немаш акредитација. За идиотчиња (point and shot cameras) не праат проблем.

А внатре фрчат блицеви. :pos:

Забрането е доколку носиш професионален апарат а немаш акредитација. За идиотчиња (point and shot cameras) не праат проблем.
Тоа и ме интересираше.Фала на појаснување.:smir:
Ете, се фалам и ја со карта :)

Не чув неколку песни што сакав да ги. Ми скрши филм малце тоа.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom