Boardwalk Empire

D

dystopian

Гостин
Лудило од епизода, инцест човече...

Штета што никој не ја гледа па цело време само јас bump-увам...

D

dystopian

Гостин
Заврши и втората сезона, штета што умре еден од моите омилени ликови, Џими. Нема потреба за спојлери овде.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Супер сезона и одлично и неочекувано финале на сезоната. Инаку во 2та сезона може да се забележи пристап на ликовите сличен како и во Сопранови. По дискусијава на форумов изглеа не многу луѓе ја следат серијава. Препорака до сите, нема да зажалите доколку поченете да ја гледате. :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Премногу ме изненади крајот,сега немам идеја накај ќе ја вртат работава во трета сезона :confused:.Што му требаше на Џими да праи такви глупости...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Џими умре ???? Ако нека му е,Наки е ѕверот :D
Ја до 11та ги иам изгледано,ама видов и 12 излегла од вторава сезона. Многу јака серија,сите епизоди во рок од 2-3 дена ги гледав...........

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Аууу, Наки го замразив. Деее бреее, Џимио замина. Штета, а баш мислев ќе напраат reunion и матер ќе му ебат на Капоне и компанија. Него глупо некако, најпрво со Капоне како браќа, после тоа ни писменце не си разменуваја. Дури и Капоне беше покер-фејс околу тоа да се убие Џими. Претераја со сексот со мајка му. 2 сезони имаше сексуална тензија, не мораа да ни потврдат on-screen.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Кога ќе има трета сезона од серијава?

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
3 сезона најверојатно на есен,
ептен неочекуван крај..нема да е инт без Џими ,,што ке даваат у наредна незнам стварно

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
ПРВО: Вака како што оставате СПОЈЛЕРИ во темава НИКОЈ НЕМА НИ ДА ЈА ПОГЛЕДНЕ СЕРИЈАТА !

Многу ви се глупави муабетите од типот "лелеееее овој го убијааа :((((" или "не требаше оној да умре сеа не е интересно", или "најјако беше кога Стево го уби брат му ба Перо".

Можеби некој ке ја отвори темава баш да види што серија е, и пошто вие ке се испосерете на темава што ке се одвива и како ке заврши, нормално дека никој нормален нема да ја погледне истата.

Што е инаку закон серијал, и срека што досегашните епизоди сите ми се гледани инаку ке ве пцуев многу повеке.

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Одлична серија, пресврт на крај на втора сезона доволно е да се каже за тоа. Втората сезона далеку повеќе ми фати око од првата сезона, дури мислев да прекинам да гледам. Многу малце луѓе очигледно ја гледаат серијава чим на овој форум толкава е дискусијава...одлична серија, добри глумци... сега чекаме трета сезона која стварно не знам што ке се дешава

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
мајка му и жена му на Џими!! :drk:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
ПРВО: Вака како што оставате СПОЈЛЕРИ во темава НИКОЈ НЕМА НИ ДА ЈА ПОГЛЕДНЕ СЕРИЈАТА !

Многу ви се глупави муабетите од типот "лелеееее овој го убијааа :((((" или "не требаше оној да умре сеа не е интересно", или "најјако беше кога Стево го уби брат му ба Перо".

Можеби некој ке ја отвори темава баш да види што серија е, и пошто вие ке се испосерете на темава што ке се одвива и како ке заврши, нормално дека никој нормален нема да ја погледне истата.

Што е инаку закон серијал, и срека што досегашните епизоди сите ми се гледани инаку ке ве пцуев многу повеке.
Што има да не пцујаш за муабети за сцени и работи кои ВЕЌЕ СЕ СЛУЧИЛЕ ВО СЕРИЈАВА. Ако те интересира за серијата нешто, прочитај го првиот воведен пост и едноставно ГЛЕДАЈ ЈА СЕРИЈАТА. Што мајка бараш да вртиш 2 страна? Професионални рецензии со респект за мрзи без муабет за работи кои сме ги гледале?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Што има да не пцујаш за муабети за сцени и работи кои ВЕЌЕ СЕ СЛУЧИЛЕ ВО СЕРИЈАВА. Ако те интересира за серијата нешто, прочитај го првиот воведен пост и едноставно ГЛЕДАЈ ЈА СЕРИЈАТА. Што мајка бараш да вртиш 2 страна? Професионални рецензии со респект за мрзи без муабет за работи кои сме ги гледале?
Муабетот ми е дека доколку некој со намера да ја гледа серијава ја отвори темава ке се заебе.

И поради тоа не сте вие и ние криви, туку во насловот на оваа и секоја друга ваква тема треба да има оставено "ВНИМАНИЕ - ТЕМАТА СОДРЖИ СПОЈЛЕРИ". И се ке биде ОК.

Поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom