D
dystopian
Гостин
Maybe this will change your mind?
Што има да не пцујаш за муабети за сцени и работи кои ВЕЌЕ СЕ СЛУЧИЛЕ ВО СЕРИЈАВА. Ако те интересира за серијата нешто, прочитај го првиот воведен пост и едноставно ГЛЕДАЈ ЈА СЕРИЈАТА. Што мајка бараш да вртиш 2 страна? Професионални рецензии со респект за мрзи без муабет за работи кои сме ги гледале?ПРВО: Вака како што оставате СПОЈЛЕРИ во темава НИКОЈ НЕМА НИ ДА ЈА ПОГЛЕДНЕ СЕРИЈАТА !
Многу ви се глупави муабетите од типот "лелеееее овој го убијааа (((" или "не требаше оној да умре сеа не е интересно", или "најјако беше кога Стево го уби брат му ба Перо".
Можеби некој ке ја отвори темава баш да види што серија е, и пошто вие ке се испосерете на темава што ке се одвива и како ке заврши, нормално дека никој нормален нема да ја погледне истата.
Што е инаку закон серијал, и срека што досегашните епизоди сите ми се гледани инаку ке ве пцуев многу повеке.
Муабетот ми е дека доколку некој со намера да ја гледа серијава ја отвори темава ке се заебе.Што има да не пцујаш за муабети за сцени и работи кои ВЕЌЕ СЕ СЛУЧИЛЕ ВО СЕРИЈАВА. Ако те интересира за серијата нешто, прочитај го првиот воведен пост и едноставно ГЛЕДАЈ ЈА СЕРИЈАТА. Што мајка бараш да вртиш 2 страна? Професионални рецензии со респект за мрзи без муабет за работи кои сме ги гледале?