Boardwalk Empire

D

dystopian

Гостин
Одлична епизода, се зачудив зошто толку брзо го заборавија Џими, ама ете, испадна дека Наки сепак не е толкав бездушник.

Also, Gyp motherfucking Rosetti. :vozbud:

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
" Obviously I've offended you in some way, but since you're a man who can find an insult in a bouquet of roses, I'm not sure quite how. "
:pos:

I love that line.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Почнав да ја гледам серијава стигнав до кај седма епизода. Секоја чест за тој што му дал ваква и тоа главна улога на Стив Бушеми. Супер приказна има сега за сега иако сеуште се запознавам со приказната во серијава. Интересно е што некој успеал да го долови времето на прохибицијата но и системот на огранизиран криминал во едно поинакво време.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Првата сезона скоро изгледана,нема да зажалите ако го симнете,прекрасен филм

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Последнава епизода беше топ за разлика од последните две кој беа малце досадни и спори.
Но сите наредни што следат очекувам да се прејаки.
Мора нешто да се стори околу Розети,тешка напаст е типот :)
Oчекувам покрај Наки и Лучијано да се вмеша нешто да ги збрише и Розети и Масерија поради тоа што ова беше напад и на него.

D

dystopian

Гостин
Последнава епизода беше топ за разлика од последните две кој беа малце досадни и спори.
Но сите наредни што следат очекувам да се прејаки.
Мора нешто да се стори околу Розети,тешка напаст е типот :)
Oчекувам покрај Наки и Лучијано да се вмеша нешто да ги збрише и Розети и Масерија поради тоа што ова беше напад и на него.
Џо Масерија во вистински живот е убиен дури во 1931 година, а третава сезона се одвива во 1923. :)

П.С. Нелсон Ван Алден :pos:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Добро мајка му на Џими Дармоди мораа ли толку секси да ја направат па да ми одзима од вниманието толку многу:D

Него сега сум некаде 3 сезона 4 епизода и последниве две епизоди малце ми падна дејствието за момент,се плашам да не ја отупат:confused:

Еве после толку епизоди можам да кажам дека глумата на Наки Томпсон ми е врв дури се сомневам дека не е вистинскиот толку реално што глуми секоја чест,жена му ми е одвратно досадна да ја гледам и со тој нејзин нагласок ирски ми иде на нерви ама претпоставувам дека тоа и му е целта на режисерот:)

Препорака кој не ја гледал нека повели и едно прашање кој ќе се најде љубезен да ми пише во ПП спојлер како да ставам ме интересира едно дејствие да ми каже некој што значеше малце не го сватив.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Него сега сум некаде 3 сезона 4 епизода и последниве две епизоди малце ми падна дејствието за момент,се плашам да не ја отупат:confused:
Toa се спорите епизоди но не се секирај ке стане јако понатака :)

D

dystopian

Гостин
Препорака кој не ја гледал нека повели и едно прашање кој ќе се најде љубезен да ми пише во ПП спојлер како да ставам ме интересира едно дејствие да ми каже некој што значеше малце не го сватив.
Пишуваш [ spoiler ] тука го ставаш спојлерот [/spoiler]

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Добро,пак не нешто интересна епизода но од наредната очекувам да се свртат работите :D
Oваа епизода Наки цело време трипаше поради потрес на мозокот од експлозијата,но ке биде интересно да видиме што ке превземе против Масерија сега кога е сам и кога никој не го подржи.
Џип каква тешка фалинка е,џабе му е све кога е тежок психопат што прави неартикулирани потези кој му се вратат од неговата глава еден ден :)
Штета не го покажаа Ван Алден епизодава да видиме како се снаога во гангстерските води он е човекот:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom