Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читај ги горните постови Еди, постојат микро хд (m-HD) филмови (рипови по 1,5гб со многу подобар квалитет од било кој двд (оргинал) скоро 5гб (див-икс) околу 2-2гб или пак (двд-рип) 1гб
Читај ги горните постови Еди, постојат микро хд (m-HD) филмови (рипови по 1,5гб со многу подобар квалитет од било кој двд (оргинал) скоро 5гб (див-икс) околу 2-2гб или пак (двд-рип) 1гб
Да де, не ни мислев дека ти треба, него ти спомна дека гледаш двд или можеби како израз го икористи (двд) називот, како и да е заради тоа мислев микро хд филмовите би ти биле подобра опција.
само мене ме интересира колку би се движела цената кај нас за bluray dvd плеер ,дискови и др поврзано со bluray?, сто посто скапо за наш стандард
кај да најдам m-HD филмови во торент некоја страна дајте
на zamunda.net има bluray филмови ама ептен се големи така да не се исплати да го симињаш треба да го рипуваш лалп што пиша и Eddie_rebel него да сме ние живи и здрави па да си дочекаме убави времиња поефтини bluray филмови и плеери па да си уживаме во кристално чиста слика
да ама треба целден да седим да најдем таковНа Замунда има и помали од 1.5 гига, шо рече Psyside дека се со подобар квалитет од ДВД, побарај ќе најдеш
Значи вака, пред година и пол кога јас прашував - блу-реј плеерите не поддржуваа .mkv формат.
Затоа не ни земав тогаш...
А моментално, не знам каква е состојбата, информиран е некој?
http://www.sony.com.mk/hub/blu-ray-disk-pleer
провери од sony има на страната све детално напишано цена невидов некаде