Blu-Ray

• Креатор на темата Креатор на темата shapeless
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам 11 покани.

Ќе ви дадам на сите, али не ме срамете и сидајте плииииз. :)
Само, затворени се регистрациите уште, не смееме покани да даваме...

Него Псај, во право си, го најдов и m-HD!

Еве скрин од 1.40 гигабајтната верзија на Mary and Max.
maryandmaxm720ppower185x.png

maryandmaxm720ppower185a.png

Еве за споредба скрин од 1.80 гигабајтната Xvid верзија на Замунда
19e50c13c8284b6b.png

Послаби бои и контрасти, помала резолуција, 2.0 звук...а поголемо. Go figure! :)
кога ќе може да дадеш покана ,нестрпилв сум :vozbud:

едино шо имам на блу реј е филмо Дрег ми ту хел ..
и Лост 5 сезона .. закон е

ќе ми даде некој од таа страната покана за да симнам некој филмови или па нека ми даде на користење некој узер и пас нема да мењавам пасврдот не се секирате
сакам блуреј да си симињам а гледам сликата е екстра а исти гига како на Замунда

ќе ми даде некој од таа страната покана за да симнам некој филмови или па нека ми даде на користење некој узер и пас нема да мењавам пасврдот не се секирате
сакам блуреј да си симињам а гледам сликата е екстра а исти гига како на Замунда

Ќе ти пратам покана кога ќе бидат отворени регистрациите.
Јузер и пас не би ти давал, ипак ми е битен јузерот и не би сакал бан и слично да добијам. :)

Иначе, имаш и верзии од тие филмови на замунда, не сите, али можеш да најдеш. Иди во HD делот и листај според големина. :)

Јузер и пас не би ти давал, ипак ми е битен јузерот и не би сакал бан и слично да добијам. :)

Иначе, имаш и верзии од тие филмови на замунда, не сите, али можеш да најдеш. Иди во HD делот и листај според големина. :)

а сега не се отворени регистрациите треба да се чека ако кој чека ќе дочека :vozbud:

а сега не се отворени регистрациите треба да се чека ако кој чека ќе дочека :vozbud:

Дури да чекаш покана за приватен тракер јас можам да ги симнам истите филмови што ги бараш во ХД од јавни тракери по 3 пати секој.

Ај оди побарај на torrentz.com. Било што.

Дури да чекаш покана за приватен тракер јас можам да ги симнам истите филмови што ги бараш во ХД од јавни тракери по 3 пати секој.

Ај оди побарај на torrentz.com. Било што.
нема таму многу качувачи и треба да чекам да се симне еден филм до утре ,поарно на Замунда ќе симињам ама ретко да најдеш nHD нови филмови затоа ќе чекам покана на страната Mac)) што ја пиша

не мора да имате хд филмови, и без тоа најголем дел од нив и да ги симнете од замунда, тие веќе се симнат или од таму или од некој сличен тракер, битно е тие што ги симнете да ги сидувате(seed). Доколку ги има на замуда истите ви препорачувам од таму да ги симнете бидејки на замуда не треба ratio да се замарате да ви биде минимум 1:1, додека на бит-хдтв мора да гледате да ви биде минимум толку

а што е тоа ratio 1:1 ?

Колку ќе симнуваш, толку ќе треба и да аплоадираш.
Односно односот на download : upload треба да ти биде 1 : 1.

6 гига симни, 6 гига аплоадирај назад.

Колку ќе симнуваш, толку ќе треба и да аплоадираш.
Односно односот на download : upload треба да ти биде 1 : 1.

6 гига симни, 6 гига аплоадирај назад.
офф што незнам да аплоадирам торенти :kesa:,а без ова неможе да downloadираш

офф што незнам да аплоадирам торенти :kesa:,а без ова неможе да downloadираш

Не ме сфати :)

Значи не ти ТВОИ торенти да ставаш на страната, туку торентот кој ќе го симнуваш (да речеме Superman Returns), во исто време да го аплоадираш. И откога ќе го симнеш да ти остане во uTorrent за да се аплоадира и другите да го симнуваат од тебе.

Се надевам сега е појасно.

Не ме сфати :)

Значи не ти ТВОИ торенти да ставаш на страната, туку торентот кој ќе го симнуваш (да речеме Superman Returns), во исто време да го аплоадираш. И откога ќе го симнеш да ти остане во uTorrent за да се аплоадира и другите да го симнуваат од тебе.

Се надевам сега е појасно.
aaa seeding да прае ,а инаку го користим Vuze најдобар е

Каде има на замунда m-HD или n-HD? до сега не сум видел :toe: ај пиши кратки "инструкции" како ги наоѓаш на профил, да не забегуваме тука :)

Едит, нема везе се снајдов :)

Каде има на замунда m-HD или n-HD? до сега не сум видел :toe: ај пиши кратки "инструкции" како ги наоѓаш на профил, да не забегуваме тука :)

Едит, нема везе се снајдов :)

како најде на Замунда m-HD или n-HD филмови??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom