Bloody Mary - Крвавата Мери

Член од
24 април 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Ma kakva Bloody Mary, so nea se zamaravme koa bevme mali i koa gi plasevme pomalite od nas da ne stoat pred ogledalo nokno vreme za da ne im se pojavi taa. Inaku kollku sto jas znam taa vistinskata Krvava Marija ili Bloody Mary bila nekoja grofica (ili sto ti ja znam kakva titula imala) koja sekoja godina kolela po edna od svoite sluginki,so nivnata krv si go miela liceto i na toj nacin izgledala vecno mlada.
Groficata se vika Elizabeth Bathory! Download lupnete na igrava.... Born Into Darkness.. i kje vi stanat mnogu raboti pojasni!:toe::wink:

[David]

para-david
Член од
7 април 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
брат ко мал во маало големите се разбира че те плаша тебе и твојте другари, за некој незнамти какви кујчи за духој за сеништа за црни арапи,појма немав тогаш и ми беше страв сеа иам 17год. и најмногу ми е страв од ова женава не се осмелувам да и го изговорам името нз оти ама брат жената толку мн ме плаши шо само та приказна ми има останато од мал вмозок и неможам да ја извам...влегов во топиков само да го напишам ова и не читам ништо др:uvo:.........бтњ има песна од 2Pac - Hail Mary не е нешто во врска со незе ама има смислам слушнете ја (мисе чини сите топици шо се наојџа од 3страна натаму се ко замрзнати во времето ко никој да не ги посетува дајте бе лујџе живнете малце)

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Everybody knows the stories about Bloody Mary. About how if you go in the bathroom and call out her name so many times, she will appear. One night, I decided to try it on my own. It was about 10:00pm. I went into the bathroom by myself and started repeating her name. Finally I saw her appear. It was really frightening at the time. She wasn't bloody, but she just stood there, staring at me. She had a scary look on her face. A lot of my friends have told me that they have done that and seen her ghost, too. Some people might not believe me because there were no other witnesses at the time, but it was real. Some of you might have seen her before of have friends that have.

Veruvate vo ova?Koja e ustari prikaznata za ovaa misteriozna zena i sto i se desavalo u zivotot sto ja vikaat Krvava Meri.By the way,Krvava Meri ili Krvava Marija,toa se dve razlicni zeni ili se zbori za edna ista?:icon_lol: :pipi:
Името потекнува од англиската кралица Мери Тјудор или Крвавата Мери како што била нарекувана поради големите злосторства кои ги правела, таа била полусестра на кралицата Елизавета прва, а за време на нејзинот владеење настанале големи немири во Аглија, таа ја затворила нејзината полу сестра Елизабета, но била погубена со отсекување на главата, од тука потекнува името Крвавата Мери-Марија како што некои ја викаат денес.
that's it!
....незнам за никакви вампири, демони и други глупости, :jaj:

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
неможам да го пуштам клипов.. бррр језиво хаха

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Го имам правено тоа со Блоди Мери.И тоа сред ноке,сама од пуста досада:pos:
И приказните дека се појавувала се чисти измислици.
Воопшто не е страшно:wink:
:salut:

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
100 % автентична Јенки измишљотина .. Блади Мери , give me a break :pos2:

Али јбг , тоа е дел од секоја култура , секоја нација си има вакви прикаски :pipi:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Bloody Mary страшно звучи но сепак е само Мит по мое мислење :toe:

Mihail-San

Arsonist
Член од
3 мај 2010
Мислења
15
Поени од реакции
2
Bloody Mary, Bloody Mary. За мене е повеќе мит, и тоа добар мит со добра традиција, што завршил на филмско платно.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Сликите ти се чисти глупости, јапонски хорор фанови made by

Член од
15 јуни 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
епа луге ја искрено ви викам вечерва ке го напраам тоа па шо сака нека биде..ај ако останам жива ке ви пренесам шо како..

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
епа луге ја искрено ви викам вечерва ке го напраам тоа па шо сака нека биде..ај ако останам жива ке ви пренесам шо како..

Да не заборавеш тестамент да пишеш :smir:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Еј, покрај тестаментот, ај те молам сними го обидот! Или барем остај на repeat snapshot на огледалото:smir:

Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
ја нема сеуште ваљда блоди мери си ја завршила работата :pos2:

Член од
29 јуни 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Pocnete da veruvate, premnogu me interesiraat vakvi raboti i mnogu raboti znam..

Kajgana Shop

На врв Bottom