Bloody Mary - Крвавата Мери

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Јас незнам дали да верувам во неа, иако првпат слушам. Ама сепак, не планирам да пробувам, пошо секогаш на тие што не веруваат, им се дешава таква ствар.
Пример филмот 1408 ако сте го глеале...

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Auuu Redno beshe edna vakva tema. Stvarno zabavno,Interesno,Poucno,Vo sekoj slucaj avanturisticki.
Bloody Merry u Stuppid ugly bitch, sme probale so drugarive uste porano da ja viknime.
Izgleda kurvata nemashe dovolno pari za karta od prilep pa ne se pojavi uopste.
A ritualot so go ima za vikanje e tolku isfilman so mozhete najkrvav horor film da snimite.Nad edno glupavo ogledalo site se nasekuvaat malce (mislam toa so nie go napraivme) i kapime krv na ogledaloto.Stoi ogledaloto na srede na eden pentagram, i sea viknavme nekolku pati Bloody Meri ama poso mi skurci mene go snimiv na mobilniot i si go ostaiv da go povtoruva taka.
I cekaj cekaj cekaj, cekan od glava ne mavna ni dojde kurvata ni planirashe da doe,toa se samo dobro smisleni urbani fucking legendi za plasenje malce deca a sepak mnogu zabavno.
Pred se mozebi vie ste sreknata licnost sto ke ja vide Bloody Bitch Merry, pa probajte si ja srekata.Ritualot nudi mnogu zabava,od edukativna namena e,a voedno i podobruvanje na angliskiot jazik.

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Не верувам во такви работи мислам дека се глупости т.е донт егзист....:pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Урбана легенда. Глупав хорор.

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Ама пак немаш гз да пробаш.

Чекај малку...зошто да имам страв...?Кога едноставно за мене не постои и да го направам ке нема ништо како што рече вот глупав хорор.:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Чекај малку...зошто да имам страв...?Кога едноставно за мене не постои и да го направам ке нема ништо како што рече вот глупав хорор.:smir:
напрај го ти.ако си жив после ке правиме муабет :helou:

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Znaete vie za kogo zboruvate?????? Mislam deka bi bilo ubavo da ja povikate i da videte sto ke se sluci.Jas ja imam povikano ama sum golem skeptik pa za da se uveram ja povikav.Ne s epojavi nisto na ogledaloto samo cela nik tropase nesto i stvarno tropase i ogledaloto no ne se pojavi nikakov lik(povtoruvam).I vaka sea i posle se sto se sluci posle sekakvi natprirodni neobjasnivi raboti sto imam videno,Seuste ne veruvam vo vakvi raboti. Neznam zosto ete so svoi oci imam videno mnogu raboti no sepak ne veurvam.

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
Bloody Mary, are you serious?
Глупа легенда и уште поглуп хорор.
Не верувам, верувам само во tooth fairy, she's so cute :back:

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
ами ако речиш bloody mary на кинески или на руски? Ќе се појави пак? :D

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ooooo бe народе македонски,како ли верувате во вакви глупави срања!
Сум ја викнал на секој од сите 102 начина и шо к*р па никој нема на огледалото.

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Ooooo бe народе македонски,како ли верувате во вакви глупави срања!
Сум ја викнал на секој од сите 102 начина и шо к*р па никој нема на огледалото.
Гледате дека едноставно не постои?Сношти во 11:30 го правев истото џаабе нема ништо освен мене that means...Just a f****** joke...:smir:

I belive in super sanyan tooo ....:nesvest:

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Хахаха порано коа бев мала, забавиште изглеа ме лажеше едно дете дека имало Лоша и Добра Мери и ако си ја повикал на огледало добрата ќе ти донесела компјутер или плејстејшн, а лошата ќе те убиела. Иако мала, нормално не поверував и уште не верувам иако кога ќе видам на јутјуб како изиграваат некои дека им дошла и ги убила ме фаќа страв x)

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Хаха...и јас порано имам слушано али за некоја Крвава Марија..наводно ако се појавиш гол/а пред огледало и кажеш "Појави се Крвава Марија" 3 пати по ред ке се појави и ке те убие:tapp: Чиста глупост!
Али за Bloody Mary прв пат слушам...интересно!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Ma kakva Bloody Mary, so nea se zamaravme koa bevme mali i koa gi plasevme pomalite od nas da ne stoat pred ogledalo nokno vreme za da ne im se pojavi taa. Inaku kollku sto jas znam taa vistinskata Krvava Marija ili Bloody Mary bila nekoja grofica (ili sto ti ja znam kakva titula imala) koja sekoja godina kolela po edna od svoite sluginki,so nivnata krv si go miela liceto i na toj nacin izgledala vecno mlada.

Член од
28 мај 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Имам слушано за тоа дека била грофица и дека се бањала и пиела од крва на тие што ќе ги убиела мислејќи дека тоа вечно ќе ја одржи млада...А за тоа со повиќувањата незнам...сум гледала многу филмови и сум читала за неа....но никогаш не би пробала да ја повикам па и да не е вистина :D:kesa:

:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom