aj bidi ni ti dobrovolec... nie ke navivame za tebe.. baska od prva raka informacii ke ni dades... mislam sam koa veke spomna deka nekoj moze da se obide pa posle da ni kazepedza напиша:Ја не сум слушнал никакви приказни за ова. Ај некој нека го проба и нека каже шо се случило (ако преживее :zlo: лол)
*SerialKisser* напиша:Heh... Ovaa tema taman ko za mene... Btw moj prekar *BLooDY MArrY* I bidejkji bash se interesirav za bloody mary citav po razni stranici i kolku sho razbrav ima dve teorii za nea. Prvata e deka ona bila nekoja si americhka kralica koja bila mn. surova i se banjala iskluchivo vo krvta na nejzinite zrtvi... Drugata e deka bila nekoja zena koja imala crveni luzni na nejzinoto lice od nepoznata pricina i deka ustvari ona bila neshto povrzana so Gjavolot... Sea dali nesho od ova e vistina neznam... A pak za igrata ili nejzinoto povikuvanje znam deka treba da se vleze sam vo WC, da se ugasat svetlata i da se zapali ili edna svekja tocno pred ogledaloto ili dve od dvete strani na ogledaloto. Potoa treba da se svrtish vo krug 3 pati i da izgovorish 3 pati bloody mary... E sea sho kje se desi neznam...Nekoi vikaat deka ONA se pojavuva na ogledaloto i deka ili ke ti gi iskopa ocite ili deka ke ti go izgreba liceto ili ke te ubie
Да,поради тоа што тогаш имало најмногу егзекуции,сечење глави,и на крај со побуна мислам она била таа со скратена висина.Tikvi4ka напиша:abe imase edna angliska kralica sto ja vikaa bloody mary..
marija tjudor mislam
ne e toa toa...*n0t*0rd!nary* напиша:Bloody Mary = Mary Tudor
овде можете да прочитате нешто повеќе за неа
Bog da cuva...Spored kazuvanjata,odnosno prikaznite sto gi ima na 3tata strana vo mojot post taa ja bara devojkata so koja sto ja izneveruval nejziniot decko,taka da...deka ke se popali...i ne veruvam...Tikvi4ka напиша:pa valjda ke se popali i ke se pojavi.. a nie ke imame ziv slucaj deka postoela...