Bloody Mary - Крвавата Мери

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to: navigation, search
For other uses, see Bloody Mary.
Bloody Mary is a ghost or witch featured in Western folklore. She is said to appear in a mirror when her name is called three times or sometimes more, depending upon the version of the story, often as part of a game.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
еве и да речеме дека се појавува..... Што дека ќе се појави? И што ако ја повикаат повеќе од еден истовремено? Малце е паранормално, и различните теории за тоа како се шојавува и што се случува се доказ дека луќето имаат различни фантазии и надградби на една обична фолклорна приказна.....

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
АЈ пробајте уште еден пост со заебанција...

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Има филм за нејзе, ке ви кажам дел од филмот, значи она направила некоја лоша работа и сеа луѓето сакаат да ја казнат и ја врзуваат за дрво и казната е секој селанец да и направи рецка на лицето со нож и така еден по еден сите ја исекле и затоа ја викаат крвава Марија. Еве линк од филмот http://www.imdb.com/title/tt1190074/
--- надополнето: Aug 22, 2011 5:23 PM ---
еве и да речеме дека се појавува..... Што дека ќе се појави? И што ако ја повикаат повеќе од еден истовремено? Малце е паранормално, и различните теории за тоа како се шојавува и што се случува се доказ дека луќето имаат различни фантазии и надградби на една обична фолклорна приказна.....
Епа ќе чекаш ред за да ти се појави :pos:

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Леле приказни за мали деца. Стварно би ми било чудно некој на мои години да верува во аваа, а не па некој поголем.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ахаха.. колку е дебилско ова за тие што веруваат...:pos:
Се сеќавам во 4-то ми беше првата повеќедневна екскурзија, и бевме сместени во хотел... Првата ноќ јас и уште 5 чупиња не знаевме што да правиме и си викаме ај ке ја повикуваме Крвава Марија :icon_lol: Купивме свеќи, глуспости и ноќта во 12 сатот сите испонаредени пред огледало, сијаиците изгасени..мртва темница, во хотело штама..ние се договараме кој да ги кажва збоојте оти на сите ни ѕенѕаше од страв хаха и на крајот јас се решив ко некоја ненормална со свеќата „Појави се крвава Маријо, те повикуваме сега, те повикуваме сега..“ :D И оп во моментот како сите возбудени чекаме да се појави некој затропа на врата ние сите пепел да не нема на терасата :vozbud:.. И слушаме уште некој тропа и вика ма слушнавме дека била наставничката, и отвараме ни вика „Шопрајте разбудени цел хотел го кренавте.. шо е ова свеќи овде?“ Ние како затуцани и викае „Сијалиците многу силно светат, и не можиме да спијаме а во темница страв ни е“.. ахахахах..
Детски глупости... ама важно уште тогаш ја разјаснивме дилемата дека не посоти Bloody Mary! :D

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Го имате гледано. Јас дури пред некое време сватив дека филмот е за таткото на Мери :D Има и за нејзината сестра. Е сега уште едно филмче за незе и супер !
Инаку Блади Мери било напатено детенце кое морало да ги преживее петте нови бракови на нејзиниот татко. Таа била протерана од дворот , и било забрането да се гледа со нејзината мајка. Замислете последната жена на Хенри била само неколку години постара од Мери.
Што се однесува до прекарот. Како што кажа некој претходно за време на нејзиното владеење биле погубени многу луѓе -протестанти. Мери била израсната во христијански - католички дух и не можела да поднеси нејзиното кралство да биде одцепено и во лоши односи со рим.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ахаха.. колку е дебилско ова за тие што веруваат...:pos:
Се сеќавам во 4-то ми беше првата повеќедневна екскурзија, и бевме сместени во хотел... Првата ноќ јас и уште 5 чупиња не знаевме што да правиме и си викаме ај ке ја повикуваме Крвава Марија :icon_lol: Купивме свеќи, глуспости и ноќта во 12 сатот сите испонаредени пред огледало, сијаиците изгасени..мртва темница, во хотело штама..ние се договараме кој да ги кажва збоојте оти на сите ни ѕенѕаше од страв хаха и на крајот јас се решив ко некоја ненормална со свеќата „Појави се крвава Маријо, те повикуваме сега, те повикуваме сега..“ :D И оп во моментот како сите возбудени чекаме да се појави некој затропа на врата ние сите пепел да не нема на терасата :vozbud:.. И слушаме уште некој тропа и вика ма слушнавме дека била наставничката, и отвараме ни вика „Шопрајте разбудени цел хотел го кренавте.. шо е ова свеќи овде?“ Ние како затуцани и викае „Сијалиците многу силно светат, и не можиме да спијаме а во темница страв ни е“.. ахахахах..
Детски глупости... ама важно уште тогаш ја разјаснивме дилемата дека не посоти Bloody Mary! :D
На англиски треба да ја викате македонски не разбира затоа не ви излегла :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom