Lele vcera sto mi se desi. Vlegov vo vece prvo so upaleno svetlo i zatvorena vrata i kazav 'krvava marija izlezi' i nisto ne se desi. Posle nekoe vreme vlegov vo vece, no ovoj pat ja ostaviv vratata otvorena i svetloto ugaseno i rekov taka tripati i sega dali deka malce mi bese strav mi se pricini kako zad mene da ima nekoj ili sto neznam. Vratata deka se zatvara ako ne se potpre so nesto i zatoa ja potprav so kantata. Vo momentot koga mi se vide toa, poglednav nadole i vidov deka kantata e na krajot na vratata a jas ja staviv vo sredina. Togas nogata ja staviv pred vrata i koga poglednav vo ogledaloto (deka bese temnica, edistveno svetlo bese sto gorese od mojata soba) ocite da mi bea pomodreni mnogu i kako da mi tecese krv od ustata. Mnogu se usplasiv, neviknav, tuku odma pobegnav. I vikam na postarata sestra sto mi se desi (deka ja i ona sme povekje povrzani nego so pomalata sestra, i se si kazuvame) i ona mi vika mozno e deka se pojavila krvavata marija. Posle pred da si legnam, site si legnaa, a postarata sestra sedese na kompjuter, vo deckata sto go imame. Sakav da odam vo vece zasto sekogas pred da legnam odam, i, prvo go uklucuvam svetloto, pa ja otvaram vratata, vleguvam vnatre i samo sto zatvaram vrata svetloto pocnuva da gasi-pali na sekundi. Si rekov sigurno ke pregori svetloto. Sednuvam na solja i svetloto potpolno se gasne i ne se pali pak. Mene togas mi tekna pred nekolku casa sto vidov vo ogledaloto i pocnav na cel glas da se deram "ne me ubivaj!!!". Doagjaatmajkami i postarata sestra i majkami mi se dere sto se deram ko nezdrava nokeska i se vraka da si legne vo krevet. Svetloto bese ugaseno,da, i sestrami me prasuva sto napraviv vo vece pola cas. Jas zacudeno ja gledam i i vikamsamo sto vregov nema ni 3 minuti pominato i sestrami mi vika sigurno sum zaspala vo vece. O.O ova si go zapisav vo dnevnikot sto mi desi. Imam i drugi slucki napisano ali drug pat ke vi gi kazam.[DOUBLEPOST=1402136050][/DOUBLEPOST]Isto taka ja imam sonuvano nekolku pati