Блондинки или бринети?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување

Плавуши или бринети?

• Вкупно гласачи
    248
Brineti, kako Pearl i IVA SKORPIJA, takvi strojni momi so dolgi crni kosi, PREKRASNO!

глупаво прашање!ги сакам и едните и другите!како може бојата на косата да ми биде битна?а и не ги делам девојките на плави,црни,црвени...?

Бринети дефинитивно.

Не дека не ги сакам и другите,ама во моментов плавушите ми се омилени:)

...tezok izbor nema sto...pojma neam, sve isto mi e ako go ima ona sto treba da go ima ne e bitno kakva e...zolta, k'drava, portokalova, kafeava...itd

Фарбани плавуши или природни се мисли? Пошо има голема разлика.

Ќе ве замолам да се придржувате до бараното од темата.

Дискусијата е за Блондинки или Бринети и ништо трето или четврто,така да фокусирајте се на она што се бара.

Црни или црвени... Али да се држам до темата, да не се лути Ангелчето, бринети.:smir:

plavusi pojse "sakam" :back: do pred nekoe vreme kafeava (lesnik) mi bese kosata..ali pred nekoj mesec se plavosav i ne mi stoi ali so sila plavusa se praam:pos2: i nekam vise da cujam vic za plavi :):):) ke ve pukam :):):)

Plavusi rulz :back: Eh kako mora da si se branam :pos2:

JA INACE SUM NOV TUKA I SUM GI CITAL VASITE MISLENJA ZA OVAA TEMA I MISLAM DEKA NIKOJ NE MOZE DA I ODDOLEE NA DEVOJKA SO CRNA KOSA I UBAVI ZELENI OCI!!! DA NE ME SVATAT POGRESNO PLAVUSITE AMA TIE MI IZGLEDAAT KAKO SPONZORUSI!!!!!! POPRAVE TE ME AKO GRESAM!!!!!!

Забелешка од Чек он ит : Наредниот пат не користи Caps Lock, многу е попрегледно ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom