Блондинки или бринети?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување

Плавуши или бринети?

• Вкупно гласачи
    248
Бринети, ми делуваат по софистицирано, по паметно, по приземјени, а уствари природните плавуши се многу ретки...

паа пошто јас сум бринета преферирам значи бриети иако немам ништо против блондинките :back:

Бринети...плавушиве ми изгледаат многу кренато, мада има и такви бринети но некако ми се пософистицирани..ххх

AAA Kurte Brate Dobri se i plavushine sea ne go tupi xD

Дефинитивно бринети. Ама во последно време кај да се свртиш плавуши. Што им е толку интересно, сите да бидат плавуши не знам!?!?

Ja sakam IVA SKORPIJA :) se zezam...brineti sakam...

Бринети, како што рече Don Corleone изгледаат пософистицирано, а не избелени и оштетени со косата.
Ако веќе е плавуша, барем да е природна (знам само две, а и двете уста не затвараат од што оговараат) ама тие се ретки кај нас...

Jas sum plavusa od majka ama pametna si sum:back:

Ne znam zasto ama mislam deka kafeava kosa bi stoela na sekogo ,za razlika od plava mislam deka ne stoi na sekoj..inaku jas najmnogu si sakam crvena kosa pa zatoa sea i taka ke se farbam:)..a da u anketata ste trebale i crvena da stavite:smir: ...pozz

P.S. Glasam za brineti.:)

сите бивши беа плавуши .... кога, пред 2 години, БАААААМММ --- црнка со која сум си уште. :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom