Бјело Дугме

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека се махери, закон ej :icon_lol:
Oмилени песМи ми се Лоше вино и Кад заборавиш јуууули :icon_lol:
e така

Ахаа... а ти знаеш, оти слушаш бјело дугме? :nenene:
Па кој рече дека ги слушам само тие?? Таа ми е омилена група што ја слушам уште од мал. Иначе слушам рок, блуз а во последно време и џез.

Во моментов ги слушам.
Иначе цел ден ми вртат нивните најголеми хитови од времето кога беа со Бебек :)
Махери се бе, им нема рамни!!! :)

супер се ,и на концертот тоа го покажаа:vozbud:

Се најдобро...
Најубава песна ми е Ако има бога:pipi:

легенди, се најдобро, не ги слушам многу ама имаат убави песни

Dobra muzika imaat ama tekstovite im se premnogu depresivni za moj vkus.Zatoa na prvo mesto od jugoslovenskive prostori mi se Riblja Corba.

Денес речиси цел ден слушам БД, друг коментар не е потребен :)
Бев и на концертот во Скопје.

abe luge kako moete da zborite loso za najgolemite legendi na celiot balkan??? site koj sto kazuvaat loso za niv najverojatno se nekoi decinja koi mislat deka se sema i se furaat na tehno zurki!!!!!!!!!! pa poima nemaat o e dobra zabava so pesni na koi se pee ripa i najverojatno piii mn alkohol!!!! zabava !!!!!! abe site peniod dugme gagaat vo srce imaat mn dobri textovi!! loseg vina, sanjao sam nocas da te nema, ima neka tajna veza, ako ima boga, evo zaklecu se ja pred svima i mn dr... koj saka neka gi poslusa ovii pesni pa da vidi so e muzika... atoa deka od dugme proizlegol tirbo folkot e cista glupost abe nema vrska ama muzikata na alen stvarno asocira na folk pa jas nego ic ne go sakam mn antipaticen mi e prai muzika somnogu folk elementi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom