Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А колку песни имаат Дугме? 2?? Нормално е за секоја група да има по некоја песна со малку, еве да речам поглуп текст. Иначе таа песна им е од првиот албум. А шо ќе речиш за:Znaci nemojte da me sfatite pogresno - gi obozavam. Ali sto gledate ubavo vo Selma? Tekstot e...![]()
А кој сакаш да дојт и да ти пејт (каква музика слушаш)??Ништо не мислам.
И да дојдат кај мене дома да ми пеат јас нема да ги слушам и ќе излезам :wink:
По можност еминем околу 5-6 песни, гоце арнаудов 3-4 песни, горан кукич - за тебе брате, хари мата хари -4 песни, рибља чорба 6-7 песни, мајкал џексон, шакира... итн итнА кој сакаш да дојт и да ти пејт (каква музика слушаш)??
Добар стил на музика слушашПо можност еминем околу 5-6 песни, гоце арнаудов 3-4 песни, горан кукич - за тебе брате, хари мата хари -4 песни, рибља чорба 6-7 песни, мајкал џексон, шакира... итн итн![]()
100 пати сум кажал и ај уште еднаш ќе повторам. Значи, во 2005 година, на повратничката турнеја, во Македонија не дојдоа затоа што нашиве не им дадоа пари толку колку што бараа. Иначе тие тично не ја договараа сумата за која треба да пеат, туку нивниот тогашен, а сегашен на Брега - Рака Марич и Брега главен организатор на концертот.шо да мислам бе за овие не постојат едно 30-тина години...се обединија и тоа беше ок...ама и тоа заврши, а тогаш не дојдоа во македонија...така да, срам да им е!
а иначе, за кога постоеле, и за музиката што ја направиле секоја чест! ќе се пеат уште многу години!
Па најдобро е од се по малку. :smir:Добар стил на музика слушаш
хип-хоп-поп-рок-турбо-фолкерски стил ќе да е овој.
Без навреда, ама тие што слушаат така, незнает ни М од музика.Па најдобро е од се по малку. :smir: