Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
прва група, втора група, прва група, втора група. СИТЕ за земјоделие:O

ако ги одговорите следниве прашања, дефинитивно ќе магистрирате:)

1. што прави месечината на небото?
2. што нема во русија?
3. колку коњи има во франција?

4. каква супстанција е оризот?
среќно!:)
1. Ништо
2. Во Русија нема што нема
3. Многу
4. Незнам
:хаха:

Ја прашуват една од мојата училница: Колку градови има во Македонија?
Одговор: Во Р.Македонија има 144 градови :pos2::pos2:
Ако немаш памет џабе ти е учењето :)
Арно викаше господинот што работи во Комуналец: ''Џаба учиш памет немиш" :helou:

Проф. ликовно: деца денеска цртајте слободна тема т.е што сакате!!! По некое време му вика на Ѓорѓи, Ѓорѓи црташ??? и овој да,проф.? А што црташ??? Деца како играат фудбал, професорке....... и после 5 мин станува проф. да провери што црта Ѓорѓи и гледа празен лист: Ѓорѓи зашто ти е празен листот, сакашединица да ти ставам??? Професорке не сум јас крив вие што доагате на полувреме :pos2:

Лани, на час по Историја, еден другар решава да одговара и наставникот го испрашува и дојде до средина и го прашува :
Нас. : Дарио, каде бил центарот на Прилепското Востание...
Дарио : (се мисли и онака сериозен вика) Во Солун... ? :pos2::pos2::pos2:

Ние сме се згазиле од смеење

На час по Македонски, излага еден другар да одговара, али тешка глуперда, и му вика професорката кажи една реченица било каква, и он вика Мирјана шета сама, му вика професорката ајде проширија реченицата, и овос се мисли се мисли??? и вика Мирјана шета сама и со другите ахахахах сме се пукнале од смеење:pos2::pos2::pos2:

Profesorot po pravo: Kaj mene na chas ne e zabraneto da se dzvaka mastiki...ama ne smee!:tapp:

во прва мислам беше, кога се учи за габи таму и проф. станува едно дете и му вика ајде последна лекција што учевме? и детево вика за габи. проф. му вика ајде кажувај те слушам. детево: епа габите се животни кои се исхрануваат еднотрофно (њтф????):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

по географија еден договара и вика:
Ф: во ЕКВАТОРСКИТЕ ТИПОВИ има клима.........
............после некое време.................
Ф:во поларните области температурите се многу високи и затоа нема камили и такви животни :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Професорот по македонски за главниот женски лик во ''Страдањата на Вертер'' : Лота е толку совршена што моча колонска вода.

Проф. по англиски: Ако некој збор не ви е јасен, слободно обратете се кај мене.
Јас: Професорке како се вика бандаш на англиски?
Проф: Не знам
:S

Така повеќе пати ја имам прашувано како се вика раткапна, пупка, ќебап, бурек, макај пинџур и пак нема превод :хаха::хаха::хаха:

И минатиот час ја прашувам што значи Pipe на англиски (не дека незнам)

ПА ДОБРО БЕ, ТИ СЕКОГАШ МЕ ПРАШУВАШ НЕШТО ВАН ТЕМА :хаха:

една сфинга со лик на глава (се мисли на глава од лав) - една другарка ко обработувавме Едип

Проф. по историја: (на мене) Ајде иден археологу спремен ли си ?
Јас: Како пушка...
Проф. по историја : епа ајде пуцај...
Јас: ПАААААААААУ !!!!
Проф. по историја : Мрш бе! Говедо!

толку го изнервирав... незнам... хехе

проф: Преку образованието вие се искачувате едно скалило подолу.

Во средно наставникот по Историја малку пијан го станува еден мој другар да одговара за оценка. Му поставува прашање другарчево одговара се точно. Наставников се мршти така како да не е точен одговорот и му поставува “друго“ (истото) прашање. Детево нормално го дава истиот одговор. Проф. пак му го поставува истото прашање, детево пак го дава истиот одговор. И на крај профеесорот вика:
-Бо бо бо што стори незнаење бе ти! Седи седи ќе си правиш тест.:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom