Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Што е вулкан?
Кога од повремено од една дупка излегува нешто црвено неколку дена, и после пак можи да излегува истото, а освен тоа и смрди.

Што е земја?
-неасфалтирана површина.

Влегува професорка на час и вика добар ден и јас станав и и викам дал ти бог добро чедо:haha::haha::haha:

Истат професорка раскажуваше нешто и наеднаш вика, деца чекајте грешка сум и јас и викам, ништо не е, тоа може и на човек да му се деси:haha::haha::haha: и оваа вика е на што ти личам јас:haha:

Какво потекло имаат Кирил и Методи
-индијанско(овој кепна една год)

каде може да се најде смола
-пелистер( доби прелазна оти долго се смееше професоро)

Наставникот раскажува лекција...
ученик: Лажеш !
Наставникот повторно продолжува да раскажува
ученикот : Абе лажеш ! хахах:vozbud:

е ова беше и кај нас денеска и тоа сам професорот си раскажуваше лекцијата и одеднаш :
П: не лажам жими се ( а ни го праша некој нешто )

после некое
П:да да и ја не верувам многу во ова што го кажувам ама така пишува не ме секирајте :toe: ( најтрагично е што пак никој ништо не го праша) 65/6 години има човекот забегува тоа е

е ова беше и кај нас денеска и тоа сам професорот си раскажуваше лекцијата и одеднаш :
П: не лажам жими се ( а ни го праша некој нешто )

после некое
П:да да и ја не верувам многу во ова што го кажувам ама така пишува не ме секирајте :toe: ( најтрагично е што пак никој ништо не го праша) 65/6 години има човекот забегува тоа е

Нема шанси мора да е во пензија...

Професорката прашува колку збора напишавме на писмената...мораше да имаме од 350-400...
Проф-Колку збора имаше Зоран?
Зоран-200
Проф-Падна!
Зоран-Ти да паднеш!!!

може не е вака смешно ама посмешно е да се доживее...xD

На час по биологија имаме испрашување за крвоносен систем.
И професорката го прашува еден ученик за срцето како е изградено. Тој не знаеше. Професорката виде дека незнае и поставува друго прашање. Што прави срцето? И ученикот мислеше некое време и одеднаш викна ЧУКА! :pos2::pos2::pos2:

На класен час...
Класната:Марио зошто избега во петок 4ти час
Јас:Не наставничке,јас фино си ја зедоФ чантата ја ставив на рамо и си заминав...

Професорот по македонски: Горане, стани да те видам.
Горан: Професоре, не можам, не ми станува на тебе. :pos::pos:

Горан = Hacket_man

-Aкустичнана верзија ја сакаш?
-Не бе, она со пеење.
:sport2:

Професорката по Македонски:
Кажи збор каде што ќе употребиш ФОН?
Еден младич:
Дрво.
:toe:

Kajgana Shop

Back