Јас направив сефте денес 6 км извозев за 32 минути ми наплатија 288 ден, по 9 ден минута, океј е да си го истераш еднаш меракот, али што е скапо, скапо е, 9 ден./мин. е скапо, башка се губи претстава за времето и многу лесно можеш да влезеш во минус и додека не се плати сумата ти тече времето, и секоја мин. се тарифира по 9 ден./мин. дали си возел или не, затоа ако одлучите да се возите кратки релации... Јас си се возев денес онака си вртев кругчиња без везе, од кај мене до канцеларија ме фаќа 15 мин (135 ден) во еден правец, не ми се исплати за секој ден, освен ако ми треба нешто итно да стигнам до работа.
Али од друга страна се решив ќе си купам елек. тротинет, има добри тротинети во Нептун и Сетек, башка може и на рати, подобро 1500 ден. ќе плаќам рата отколку месечно толку да трошам за изнајмување
Али од друга страна се решив ќе си купам елек. тротинет, има добри тротинети во Нептун и Сетек, башка може и на рати, подобро 1500 ден. ќе плаќам рата отколку месечно толку да трошам за изнајмување