Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај да е ќе ги има на ортопедија и во полициските билтениДенеска кога се враќав од работа, тројца Шкљ на битпазар беа качени на еден тротинет и возеа во спротивна лента ... тројца ејјј![]()
![]()
После тој терет, гарант уште утре иде на ремонт !!!
Ја преферирам ВардарСогласно ова, за брзо време ќе видиме уште тротинети фрлени во контејнери![]()
![]()
Очигледно не си бил во град каде што овие лајна буквално се расфрлани по тротоарите и велосипедските патеки. Дел од европските градови почнаа да ги забрануваат овие тротинети. Инаку не сме самоуништувачки народ туку тротинетите се премногу евтини. Тие што ги има во Нирнберг се толку робусни што немаат мака ни тенк да ги прегази.Жал ми е што сме самоуништувачки народ, па ваков проект за брзо ќе пропадне. Идејата е супер, цената е малку повисока за наш стандард, ама брка работа. Јас сум презадоволен, но ова нема да трае долго кај нас. Нема ни 4-5 дена поминато од коа ги пуштија, а веќе еден куп се оштетени. Не заслужуваме повеќе.
Жал ми е што сме самоуништувачки народ, па ваков проект за брзо ќе пропадне. Идејата е супер, цената е малку повисока за наш стандард, ама брка работа. Јас сум презадоволен, но ова нема да трае долго кај нас. Нема ни 4-5 дена поминато од коа ги пуштија, а веќе еден куп се оштетени. Не заслужуваме повеќе.
Не само што е поевтино туку и по безбедно.Го пробав денес, си реков од работа до дома да тестирам, и на подолги релации дефинитивно е неисплатливо, дури поскапо и од такси испаѓа зошто се блокирани на 10км брзина само за подолго да биде возењето. Сменив еден мислев да не е со проблем и не оди над 10км, ама и вториот исто. Такси за истата релација наплаќа 220 денари, тротинетов 340. Прв и последен пат возење со нив.
![]()
Ау ако е до 10км скроз неисплатливо, освен ако некаде се брзаш и треба да платиш паркинг или пак има некој застој во сообраќај да не ти одговара и такси.Го пробав денес, си реков од работа до дома да тестирам, и на подолги релации дефинитивно е неисплатливо, дури поскапо и од такси испаѓа зошто се блокирани на 10км брзина само за подолго да биде возењето. Сменив еден мислев да не е со проблем и не оди над 10км, ама и вториот исто. Такси за истата релација наплаќа 220 денари, тротинетов 340. Прв и последен пат возење со нив.
![]()
Воопшто не се исплатат, особено што речиси сите поголеми продавници даваат на 24 рати без камата.Ау ако е до 10км скроз неисплатливо, освен ако некаде се брзаш и треба да платиш паркинг или пак има некој застој во сообраќај да не ти одговара и такси.