Bin bir gece - Илјада и една ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
На почетокот се смеев кога слушнав дека ќе е уште една така нарешена шпанска серија-сапуница
Ама сега скоро цел клас ја гледа скоро сите комшии и пријатели а и професорите ја гледаат :icon_bigg

Попрво би се самоубил отколку да почнам турски шпански серии да гледам.

па оди гледај шпански серии(сапуници) што секоја е иста по исти терк е правена ако нејкеш турски :toe:

Што се правете толку дигнати не ми е јасно бе? Што се правите големи форумџии, да плукате по филмот, и да викате дека не го бива, дека поарно ке се самоубил, па иди убиј се. Ако не ти се гледа не гледај и не пишуви веке тука ја гнасиш темата, од вакви постови и коментари за филмот ми се СЕРЕ. Одете гледете си некоја фантазија, можеби ке дојдете и ке пишате дека филмот бил фантастичен.

Филмот е прекрасен за тие што обожават вакви филмови (приказна), еве јас се трудам да најдам време за да може да го гледам, навистина ми се допаѓа само ме нервира ова музиката што ја пуштат ми иде на нерви, другото се е одлично. Не сум со тек со епизодите ама еве сега ке гледам реприза на а1.

Поздрав.

Јас сум многу пријатно изненаден од турците со оваа серија. Приказната е феноменална, има огромни разлики од шпанските сапуници, а и музиката е многу добра.
Чиста десетка :smir:

серијата е супер, се заразив хахаха
само којзнае колку време ќе трае.. колку што разбрав скоро 3 години ќе фатело

а зашто воопшто и ја синхронизирале гледам и уште една шпанска серија е синхронизирана глупости како да неможеме да читаме!

серијата е супер, се заразив хахаха
само којзнае колку време ќе трае.. колку што разбрав скоро 3 години ќе фатело

Серијата има 90 епизоди по две епизоди неделно така да пресметај колку е тоа ме мрзи сега да пресметувам али далеку е од тоа дека ке трае 3 години :helou:

Е, да за ова преводот што го дават многу е глупо, болје доле да стои превод, тука не се во право тие. Како што кажа еден член поназад неколку страни Турскиот говор е доста интересен и мелодичен добар за слушање, и пирмер некој кога писка или се дере или плаче или нешто тажно говори тоа го нема глума од страна на преведувачите ...

Е, да за ова преводот што го дават многу е глупо, болје доле да стои превод, тука не се во право тие. Како што кажа еден член поназад неколку страни Турскиот говор е доста интересен и мелодичен добар за слушање, и пирмер некој кога писка или се дере или плаче или нешто тажно говори тоа го нема глума од страна на преведувачите ...

Не се согласувам со тебе ... да е американски или шпански во ред но на турки мора да се синхронизира за да не звучи глупо ( тоа е моето мислење ) :)

Не се согласувам со тебе ... да е американски или шпански во ред но на турки мора да се синхронизира за да не звучи глупо ( тоа е моето мислење ) :)

И кинески да е, ништо не може да ја замени оригиналната глума(зборам општо, не за 1001 ноќ, не ја гледам, глупа ми е).

Како ќе се врекне глумецот или како ќе плаче, оној што синхронизира не може истото да го долови.

А за тоа дали е глуп јазикот или не, тоа зависи од секого посебно.На некои глуп им е бугарскиот, на некои шпанскиот...:smir:

Aбе од тука неќе да симне, некој Ерор.

ERROR

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Ако има друг некој друг линк нека ми прати.

Naj ubo e preku LimeWire,pisuvaj Kirac-Binbir Gece i gotovo ke downloadiras bez problemi..:toe: Nemora da se maltretiras so rapidshare.

многу патетична приказна а животот не е таков туку суров и безмилосен, добра серија едино не им требало синхронизација, толку серии се без зашто ја направија така без врска!

Серијата има 90 епизоди по две епизоди неделно така да пресметај колку е тоа ме мрзи сега да пресметувам али далеку е од тоа дека ке трае 3 години :helou:
годишно имаш 52 недели, така да ти иди дека околу 1 година ќе ја даваат.

Инаку почнав да го гледам филмот, но најмногу што ме иритираше во него е плачењето. Сите плачат без или со причина и 50% од тематиката е плачење. Така да по втората епизода се откажав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom