Попрво би се самоубил отколку да почнам турски шпански серии да гледам.
Серијата има 90 епизоди по две епизоди неделно така да пресметај колку е тоа ме мрзи сега да пресметувам али далеку е од тоа дека ке трае 3 години :helou:серијата е супер, се заразив хахаха
само којзнае колку време ќе трае.. колку што разбрав скоро 3 години ќе фатело
Не се согласувам со тебе ... да е американски или шпански во ред но на турки мора да се синхронизира за да не звучи глупо ( тоа е моето мислење )Е, да за ова преводот што го дават многу е глупо, болје доле да стои превод, тука не се во право тие. Како што кажа еден член поназад неколку страни Турскиот говор е доста интересен и мелодичен добар за слушање, и пирмер некој кога писка или се дере или плаче или нешто тажно говори тоа го нема глума од страна на преведувачите ...
И кинески да е, ништо не може да ја замени оригиналната глума(зборам општо, не за 1001 ноќ, не ја гледам, глупа ми е).Не се согласувам со тебе ... да е американски или шпански во ред но на турки мора да се синхронизира за да не звучи глупо ( тоа е моето мислење )
Aбе од тука неќе да симне, некој Ерор.
ERROR
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
Ако има друг некој друг линк нека ми прати.
годишно имаш 52 недели, така да ти иди дека околу 1 година ќе ја даваат.Серијата има 90 епизоди по две епизоди неделно така да пресметај колку е тоа ме мрзи сега да пресметувам али далеку е од тоа дека ке трае 3 години :helou: