Ф
Фил Ајви
Гостин
Ти што мислиш? :pos2:Колку епизоди има серијава?
Под двеста сигурно не е.
Ти што мислиш? :pos2:Колку епизоди има серијава?
Ма не мислам ја ништо....уствари мислам како да ја истерам мајка ми од соба(замислете дојде и ми бара да и го симнам цел серијал)Ти што мислиш? :pos2:
Под двеста сигурно не е.
и јас тоа би го напраил...Да гледам турски или шпански серии????:nesvest:Попрво би се самоубил отколку да почнам турски шпански серии да гледам.
Ништо од сето ова.Сакам да разберем зашто во Македониjа не ви допага ваша синхронизациjа. Можно да немате добри актерски гласови или какво.. При нас во Бугариjа повекето филми и серии са синхронизирани и нема недоволни. Отлични актери зад кадар , хубави и соответствувашти гласови , добар превод. Ако не се получава синхронизациjа значи проблема е kaj вас.
Ех сега, за во друга соба...тогаш радиото. Филм е за да се гледа и слуша. Инаку што фајде ако само слушаш нешто што треба и да го видиш.Да , но ако например сакаш да работиш нешто и да гледаш като слушаш наjважно ако е на друг jазик как ште разбереш от саседна соба например...
А од кај знаеш дали звучи добро или не на македонски? Ова провоцираш или сакаш да дадеш мислење?Тоа , че сигурно каj вас не звуче добре на македонски не значи дека на некој друг jазик не е добро.. Ние си ценим jазикот , имаме добри актери и сакаме синхронизациjа.
Абе и вашиот е комичен ама ај олабави.Верно и аз слушах синхронизација на еден ваш канал и гласовите беха много комични и неподходешти за синхронизиране на тези актери.
Aбе од тука неќе да симне, некој Ерор.Poveli
http://rapidshare.com/files/289869528/Kirac-Binbir_Gece__Jenerik_.mp3:smir:
Kirac-Binbir Gece