Безбедносните служби ќе може да прислушуваат секого?

Подршка за новиот начин на прислушување и следење

• Вкупно гласачи
    122
Ова веќе заличува на тотален Апсолутизам.
Тоа ли се стоте чекори преродба. Зарем веќе не се провидни игрите и плановите на оваа влада.

Ne prislusuvale, ne prislusuvat i ke ne prislusuvaat.
Taka bilo od sekogas. Za site vladi do sega.
I ne im treba zakon za toa, ne znam sto se glupiraat...

Ne prislusuvale, ne prislusuvat i ke ne prislusuvaat.
Taka bilo od sekogas. Za site vladi do sega.
I ne im treba zakon za toa, ne znam sto se glupiraat...

Барем да си имаме на знаење дека сме прислушувани.Така барем ќе внимаваме што ќе кажиме за да не си го оцрниме образот.Ќе биде работата:првин сечи па речи.

Пу бе ти ибам работата ти ибам.
Чоек неможе веќе ни со швалерката на раат да разговара....та нели друго.

прво нека ни е честит празникот :smir::smir::smir::smir:
2, ЗАКОНОТ = ОРВЕЛ 84 , законот е К А Т С Т Р О Ф А, па многу радознал бре грујо ,се сака да знае ,, или пак ке треба да се најавам кога ке водам љубов со жена ми ......:tapp::tapp::tapp::tapp: и после сдсм биле комунисти овие излебоа БОЛШЕВИЦИ бре......

Нека прислушкуваат... Јас не сум против. Ама многу од членовите буквално го сфаќаат прислушкувањето демек нив ќе ги прислушкуваат кај шо трачарат по телефон...
Тој шо си има чиста совест нема што да се буни... а за другите... нека му ја мислат :)
Сакам само законот да биди еднаков за сите, како и за нас обичните луѓе, така и за политичарите... Само колку ќе биди тоа така, не знам...

го гледам Николче сега на тв... ама некако ептем слабо со аплаузиве и викање она Никола НИкола.... хахаха чоеков малку забегува со муабетов, се што кажа ко во војна да оди... утре да не напаѓаат некого море море ... што ти криел Јасен..... цело време се обидува бране да го емитира ама не му оди хахаха болен ум

А го оправдувате ли неговиот политички маркетинг кој лесно се забележа во одреден момент од неговиот говор по повод независноста на Македонија? Мислам дека маркетингот му е влезен во крвта. Вечерва кога се слави најголемиот Македонски празник не требаше да зборува за реформите, за чекорите, како многу направиле, како ја фалеше неговата влада (во еден дел од говорот). Останатото беше ОК.

Извинете за ОФ-ТОПИКОТ :smir:

Нека прислушкуваат... Јас не сум против. Ама многу од членовите буквално го сфаќаат прислушкувањето демек нив ќе ги прислушкуваат кај шо трачарат по телефон...
Тој шо си има чиста совест нема што да се буни... а за другите... нека му ја мислат :)
Сакам само законот да биди еднаков за сите, како и за нас обичните луѓе, така и за политичарите... Само колку ќе биди тоа така, не знам...

Многу сакаш, тешко политичарите.

Jas ke go podrzam zakonot ako sekoj 1vi u mesecot vo dnevnik izleguva specijalen dodatok vo koj detalno ke pisuva za site politicari kolku zarabotile od sednici, komisii, cuda vragovi, kolku im potrosila zenata, sto kupila, decata kaj im ucat kolku dzeparlak imaat sto vozat......

JAs mislam fer e ?:tapp:

Абе секако и досега ве прислушкуваа,вака сега тоа ќе ни го прават и со законска основа.Инаку тој што гласал за законот наместо мене,да даде господ да му ги мерат децибелите кога ќе оди во тоалет,и јавно да му ги објават.:smir:

Абе секако и досега ве прислушкуваа,вака сега тоа ќе ни го прават и со законска основа.Инаку тој што гласал за законот наместо мене,да даде господ да му ги мерат децибелите кога ќе оди во тоалет,и јавно да му ги објават.:smir:
Сакаш да кажеш пу/пу не важи ?????? Пишман аџи . или не виде дека е јавна анкетата???????:pos2:
Прашање :Постои опција некој да гласа во туѓо име???????

Не видел дека а јавна анкетата :pos2: хахаха

Којзнае на колку закони од Грујо гласал ЗА, а овде глуми лудило одвлекува внимание, брее у тоа штабот на портокаловите стварно биле способни, секоја им чест :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom