Безбедносните служби ќе може да прислушуваат секого?

Подршка за новиот начин на прислушување и следење

• Вкупно гласачи
    122
А кој гласаше за Лукашенко или Енвер Хоџа? Ние гласавме за Груевски, за просперитет, демократија, стабилност... Не гласавме за полициска држава.
Ако било кој од вас гласал за Лукашенко олицетворен во Груевски, океј. Некои (голем дел претпоставувам) од гласачите не беа известени па се осеќаат изиграни. Струјата поскапува, парното исто така, груевски носи закони да може било кој било кого да прислушкува - со амин на судија и усна молба/барање/наредба... Што .!. се случува овде?

Овде се случува ОРВЕЛ 2008!:toe:

И да ме прислушкуваат и да не ме прислушкуваат, исто ми се фаќа.

Абе сеедно ми е дали ме прислушкуваат,ама не ми е сеедно ако добро не ме разберат кога ме прислушкуваат.:toe:

Гледаш бе,“пукаме“ од желба да бидеме прислушкувани ебаго,или можеби сме “болни“ за да не прислушкуваат,заборавив како се викаше таа болест,ама спаѓа во нешто психосоматско.:toe:

Тоа е чисто нарушување на приватноста. Што сакаат нашиве да имитираат, ЦИА ?

Абе сеедно ми е дали ме прислушкуваат,ама не ми е сеедно ако добро не ме разберат кога ме прислушкуваат.:toe:
Ova da.Poveketo od nas nemaat sto da krijat,no od nekolku zborovi moze da se isprevrti prikaznata i od mravka da izleze slon.Potoa nie kako nevini gragani da ja opravdame pricinata za donesuvanjeto na ovoj Zakon.

мора да има некаква подршка, наредба од горе

Дај боже да си го имав со тие од горе (муабетот) :)
Досега сум ја немал таа привилегија, ама од сега со прислушувачите секој ден муабет ќе си праам. Башка, знам кој ме прислушува бе.
Дур стенка женскати, почнуваш:
Мори, пичкати мајчина, гледаш френките 5 денари килограм, а ти кондоми бараш! Да не си полудела!
И, уште еднаш, само да си смеела да гласаш за тој Гвујо!!!...
И таканатаму, си кажуваш се што ти тежи и ќе се оправи работата.:helou:

:tapp::tapp::tapp: СЕГА можат владата и весник да издаваат жолта штампа:pos2::pos2: има бре се да знаат кој каде со кој и како ,предлагам весникот да се вика ТРАЧ:tapp::tapp::tapp:
еее ова ти се вика ФРУСТРАЦИЈА од ДЕТСТВОТО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom